Mille Gejl sikrer sejren over Finland

0
1952
Mille Gejl er en af ni spillere på Årets Hold, og hun er også trænernes bud på en af årets to profiler. Fortunas Frederikke Thøgersen, som ses bag Mille Gejl, er blandt reserverne til årets hold. Arkivfoto: Steen Trolle

Brøndby-spilleren debuterede og scorede kampens eneste mål, da det danske kvindelandshold slog Finland i testkamp

Brøndbys Mille Gejl blev matchvinder, da det danske kvindelandshold mandag eftermiddag slog Finland 1-0 i en testkamp.

Det var Mille Gejls debut på kvindelandsholdet, men det holdt hende ikke tilbage: Med ca. 20 minutter igen sendte Brøndby-talentet et langskud mod målet, der sneg sig ind fladt til højre for den finske keeper.

Danmark dominerede kampen og havde flere muligheder, blandt andet til Sanne Troelsgaard, men den relativt chancefattige kamp sluttede uden yderligere scoringer.

Landstræner Lars Søndergaard havde valgt at tage flere helt unge spillere med til Cypern, og flere fik chancen. Rikke Marie Madsen fra VSK Aarhus og Emma Snerle fra Fortuna Hjørring var med fra start, Mille Gejl kom ind i pausen og et kvarter før tid erstattede Sofie Svava sin Brøndby-kollega Nicoline Sørensen.