Ny keeper til 3F-liga holdet i BSF

0
2821

3F-liga fodbold, Kvindefodbold, BSF´s spillertrup og klubskifte.

Ballerup-Skovlunde fodbold har netop indgået en aftale med Signe Munk, som indgår i spillertruppen for den kommende sæson, hvor BSF´s målsætning er at blande sig i medalje kampen.

Signe Munk har den seneste tid spillet i B.93 i 3F ligaen og med skiftet til BSF har hun valgt at forblive på det højeste niveau i dansk kvindefodbold. Signe Munk glæder sig over at blive en del af BSF og udtaler følgende i forbindelse i med skiftet:

Jeg glæder mig til at sætte mit præg i BSF, men også til at lære en masse nyt i en klub, hvor tempoet, træningen og målsætningerne er på højeste niveau. Jeg har også en klar forventning om at blive en bedre fodboldspiller i denne klub.

BSF har en stolt tradition inden for kvindefodbolden og skal i den kommende sæson spille 3F slutspil, hvor målsætningen er at forbedre 4. pladsen som er udgangspunkt for slutspillet. Den stolte tradition gør sig også gældene på målmandsposten, hvor Signe Munk bliver en del af et stærkt team med landsholdsmålmanden Naja Bahrenscheer og Amanda Brunholt, som desværre er skadet for tiden. Cheftræner i BSF, Thomas Maale, ser derfor også frem til at Signe Munk tiltræder spillertruppen og udtaler:

Signe Munk er en væsentlig opgradering af vores målmandsteam. Signe har et højt niveau og har tidligere stået i 3F ligaen. Med tilgangen skærpes konkurrencen på målmandsposten, hvor vi desværre har Amanda Brunholt langtidsskadet.

Der venter Signe Munk og den øvrige 3F trup et intenst forberedelses program, med træningskampe og træningslejr i Orlando (USA), før de tager hul på 3F liga sæsonen. BSF er glade for at Signe har valgt at blive en del af klubbens 3F hold og er stolte over det arbejde som hun sammen med resten af 3F holdet gør for klubben og dansk kvindefodbold.

Med venlig hilsen

BSF Kvindeelite

Kontakt: Gert Sørensen

E-mail: info@bsfodbold.dk

Telefon: 29 43 37 63