Til alle interesserede i Silkeborg IF Q dame senior fodbold

0
3064

SIF Q er DBU licensklub og en af Danmarks førende pigefodboldklubber. Derfor er klubbens seniorafdeling vigtig og et naturlig ”flagskib” for alle de mange dygtige ungdomsspillere som netop i disse år er i rivende udvikling på deres vej op til seniorholdet.

Af Sportschef Hanne Østgaard Dahl, Silkeborg IF Q

KLUBNYT

Lad os starte med lidt FAKTA forud for den kommende sæson:

 • Hvornår starter vi?
  Mandag d. 14. januar kl. 19-20.30
 • Hvor træner vi?
  Indtil græsbanerne åbnes til april, gennemføres al træning på de nye kunstgræsbaner på Marienlund i Sydbyen
 • Hvor ofte træner vi?
  Der trænes mandag/onsdag/torsdag kl. 19-20.30
 • Hvem kan træne?
  Al træning er som udgangspunkt åbne – alle med ambitioner er velkomne, så kom endelig!
 • Hvem er træner?
  Cheftræner Allan Bødskov. Assistent Thomas Bay. Holdleder Anita Røddik

Efter flere år med manglende resultater og nedrykninger, så er udviklingen nu vendt for SIF Q seniorfodbold, og den netop afsluttede efterårs sæson var en fantastisk halvsæson med stor spillertilgang og med oprykning til serie 1.
Men dette er kun begyndelsen – over det kommende halve år har klubben to klare mål:

 1. Oprykning til Jyllandsserien
 2. At gøre SIF Q til et endnu federe sted at spille seniorfodbold

Vi ved at begge dele kræver hårdt arbejde fra alle lige fra spillere til trænere og klubbens ledere i øvrigt. Men vi vil sikre, at vi alle har det sjovt på hele denne rejse.

Samtidig skal vi kigge lidt ind i fremtidens senior afdeling i SIF Q. Vi forventer at vi senest til sommer har spillere nok til to hold. Dette vil vi opnå ved at sikre at der er plads til alle spillertyper, ligesom der de kommende år kommer rigtig mange dygtige spillere op til seniorafdelingen fra vores stærke ungdomsafdeling, hvor SIF Q spiller på højeste niveau i alle rækker.

I forhold til spillerprofiler, så er det som nævnt klubbens erklærede mål at der skal være plads til alle typer

 • Dem der er vilde og blodige for at træne hver eneste gang i jagten på fast spilletid på første holdet
 • Dem der grundet arbejde eller uddannelse kun kan træne periodevis
 • Dem der reelt ikke har tid til fodbold, men som ikke kan undvære det fede miljø i en eliteklub med stærke personlige venskaber

Der vil være trænings og kamptilbud til alle ovennævnte spillertyper.

For at sikre den ønskede sportslige succes, er det vigtigt at rammerne og fundamentet i SIFQ er optimalt. Derfor er det glædeligt at SIF Q kan bekræfte at cheftræner Allan Bødskov netop har forlænget sin kontakt med klubben, og at træner/lederteamet fortsat består af assistent træner Thomas Bay og holdleder Anita Røddik, udover Allan Bødskov.

Bestyrelsesmedlem i Silkeborg IF Q, Henrik Krogh, udtaler: ”Vi er beærede og stolte over at have forlænget aftalen med Allan Bødskov, for Allan er uden tvivl den helt rigtige mand til at føre vores seniorhold længere op i rækkerne. Det er derfor nu et erklæret mål at rykke videre op i Jyllandsserien til sommer 2019, og samtidig øge spillerantallet til også at kunne åbne et hold 2.”

Skulle du have interesse i en snak med os i SIF Q omkring vores seniorprojekt er du meget velkommen til at kontakte cheftræner Allan Bødskov (mobil 2382 9603) eller sportschef Hanne Østgaard (mobil 2652 1270).