Aabybro har få pigepladser tilbage på fodboldlinjen

Har du endnu ikke sikret dig en plads på en af landets mange efterskoler - og drømmer du om at kombinere efterskole og fodbold, så er chancen der endnu. Aabybro Efterskole har nemlig stadig få ledige pladser på fodboldlinjen for piger - samt en enkelt pigeplads på målmandslinjen. Men hvorfor vælge fodboldlinjen på Aabybro Efterskole? Læs mere om dette i artiklen herunder.

0
1394

Har du endnu ikke sikret dig en plads på en af landets efterskoler – og drømmer du om at kombinere efterskole og fodbold, så er chancen der endnu.

Aabybro Efterskole har nemlig stadig få ledige pladser på fodboldlinjen for piger – samt en enkelt pigeplads på målmandslinjen.

Men hvorfor vælge fodboldlinjen på Aabybro Efterskole?

”Pigerne kommer med forskellig motivation,” fortæller trænerne Søren Gatzwiller og Sine Hovesen. Sidstnævnte har selv tidligere har optrådt på det danske landshold, og ved derfor hvad der kræves, hvis man vil gå hele vejen. ”Nogle af pigerne spiller mest fodbold for sammenholdet og det sociale, og går ikke så meget op i resultaterne og den personlige udvikling, imens andre har høje ambitioner og kombinerer fodboldlinjen med klubfodbold ved siden af – vi har plads til alle,” slutter de.

På Aabybro Efterskole er der typisk 30-40 piger på fodboldlinjen. Alle træner på samme tid, hvilket giver et fantastisk sammenhold på tværs af holdene, selv om spillerne i selve træningen for det meste er delt efter niveau. De allerdygtigste træner ofte med drengene, som fx nuværende elev Sofie Lundgaard, der netop har skrevet kontrakt med Fortuna Hjørrings 3F hold.

For dig som synes 3-4 gange fodbold i ugen er lige i overkanten er der også mulighed for at vælge flexlinjen, hvor du kan kombinere 1-2 gange fodboldtræning i ugen med en af skolens andre spændende linjer – fx håndbold, spring eller dans.

For målvogterne er der specialtræning minimum to gange i ugen – hvor målmandstræner Kasper Als tager sig kyndigt af den enkelte keeper. Kasper har mange års erfaring med elitedrengene i AaB, hvor han arbejder ved siden af sit job som efterskolelærer.

Men hvorfor skal du vælge Aabybro Efterskole:

  • Fantastisk fællesskab og sammenhold på fodboldlinjen
  • Unikt eliteprogram for de dygtigste fodboldspillere med bl.a. mentaltræning, kostvejledning og styrketræning
  • Spændende linjerejse til en fodboldinteressant destination (Barcelona 2018)
  • Engagerede og veluddannede trænere
  • Fede fodboldkampe i skoleligaen samt NM og DM-rækkerne
  • Stærk boglig profil med fokus på faglighed og fremtid

Nå ja – og så blev vi faktisk Danmarksmestre i 2018.

Det vigtigste er selvfølgelig, at du elsker fodbold – for det gør vi!

Skynd dig at sende en indmeldelse på: https://aabybroefterskole.dk/kontakt/indmeldelsesblanket.aspx

Læs mere om fodboldlinjen på skolen hjemmeside: https://aabybroefterskole.dk/undervisning/linjer/fodbold/generelt.aspx

Ønsker du at læse mere om skolens eliteprogram: https://aabybroefterskole.dk/undervisning/elitesport.aspx