B73 Slagelses U16 piger er klar til forårssæsonen

0
2175

Hos B73 Slagelses U16 Øst hold 1 har de oplevet stor fremgang den seneste sæson og er nu klar til at give den gas i til den kommende forårssæson. Over vinteren har den stået på futsal, styrketræning og tre ugentlige træningspas for at gøre pigerne helt klar til et hårdt forår, hvor der er masser af spændende kampe på programmet.

Af Andrea Signe Trolle

Vintersæsonen er så småt ved at være ved ende og det betyder, at forårssæsonen snart bliver sparket i gang. Men hos U16 Øst hold 1 i B73 Slagelse har det ikke stået stille i vintermånederne. Tværtimod, så har vinteren stået på futsalturneringer, tre ugentlige træningspas, samt styrketræningspas, der er blevet brugt til at øge spillernes individuelle færdigheder, men også holdets samlede kompetencer er blevet trænet, så de er kar til en hård forårssæson.

I de kommende forår vil B73 Slagelse blive udfordret af de stærkeste hold for piger under 16 år i Østrækken. B73 Slagelse er nemlig det eneste hold fra Vestsjælland, som har kvalificeret sig til den bedste række i Østdanmark for U16 årgangen. Derudover har trænerne også andre spændende aktiviteter på programmet over foråret. De deltager til Future Cup i Göteborg, samt Dana Cup i Hjørring til foråret, hvor de blandt andet skal møde stærke hold fra Tyskland og USA.

Selvom forårssæsonen nærmer sig med hastige skridt, men det er stadig muligt at blive en del af truppen i Slagelse, hvis du ønsker at prøve dit talent af i den bedste U16 række på Sjælland til foråret. Hør mere ved at kontakte cheftræner Simon Visholm via Messenger på Facebook eller på telefon: 28518798.