HG Pigefodbold Academy Camp 2019 er populært!

0
2687

Igen i år slår Herlufsholm dørene op for landets største pige elitecamp, og tilmeldingen kører på fulde drøn – få pladser tilbage. Campen trækker piger til fra nær og fjern, og i sommervarmen er der fuld fokus på udvikling, store mål og nye venskaber. 

Af Martin Rowland, HG

Årets HG Academy Camp lægger op til arbejdet med at forbedre den “hele fodboldspiller”. Det vil sige, at pigerne fra 9-15 år vil blive introduceret for alle elementer i det, der skal til for at blive den bedste udgave af dem selv, og måske en dag gå hele vejen mod toppen i dansk og international kvindefodbold.

Foruden den ambitiøse foldboldtræning er der seancer med: kost og søvn, mental træning, styrke – og skadesforebyggelse, speedtræning, vejledning fra rollemodeller, foredrag og meget mere.

Ansvarlig for campen, Trine Stenbek, udtaler:

“Piger elsker når de tages seriøst og at tingene er veltilrettelagte. Vi har fokus på at give pigerne en weekend fyldt med kvalitet og ambitioner, men hvor de samtidig kan møde andre piger fra hele landet og få nogle fede oplevelser sammen”

Den ambitiøse fodboldtræning på banerne foregår under ledelse af veluddannede specifiktrænere, der har den individuelle udvikling i fokus.

Selvom fokusset er på den enkelte spiller, så lægges der også meget vægt på den sociale del af campen. Her er der bl.a. lagt op til en masse fælles aktiviteter og overnatning på Herlufsholms fodboldanlæg.

Læs mere om campen og de forskellige tilbud her: https://hgpigecamp.nemtilmeld.dk/21/