Tre Brøndby-spillere og en Fortuna-spiller nomineret som Årets 3F-spiller

0
2249
Nanna Christiansen har spillet 54 europæiske kampe. Her ses hun i en Champions League-kamp i 2019 mod LSK Kvinner. Foto: Steen Trolle

Rikke Sevecke, Nicoline Sørensen, Nanna Christiansen og Karen Holmgaard nomineret til fornem pris ved Dansk Fodbold Award, der uddeles 2. marts

Brøndby fører 3F Ligaen, og det kan ses på nomineringerne til Dansk Fodbold Award, hvor tre ud af fire nominerede til prisen som Årets 3F-Profil er fra Brøndby.

Det er Rikke Sevecke, Nicoline Sørensen og 3F-ligaens topscorer Nanna Christiansen. Den fjerde og sidste nominerede er Fortuna-stortalentet Karen Holmgaard, som i januar blev kåret til Årets Kvindelige Talent af Spillerforeningens medlemmer.

Læs også: Karen Holmgaard kåret til Årets Talent 2018

Dansk Fodbold Award finder sted lørdag den 2. marts i forbindelse med Fodboldens Kongres i Forum Horsens. De øvrige priser, der uddeles, er Årets Mandlige og Kvindelige Talent, Årets Superliga-spiller, Årets Træner, Årets Dommer, Årets Klub og En Del Af Noget Større-prisen.

Du kan læse mere om Dansk Fodbold Award på www.dbu.dfa.dk her.

Nomineringen af de fire kandidater bliver motiveret sådan her:

Rikke Sevecke, Brøndby IF

”Rikke Sevecke er en alsidig forsvarsspiller, som er både hurtig, fysisk stærk og teknisk god. Hun går forrest, når kampene spidser til og har i år etableret sig som den bedste forsvarsspiller i den danske liga. Desuden er hun på vej ind i varmen på A-landsholdet, og det er et spørgsmål om tid, før en stor udenlandsk klub kommer og banker på hendes dør”.

Karen Holmgaard, Fortuna Hjørring

”Med et enormt fighterhjerte har Karen Holmgaard taget 3F-ligaen med storm. Fra hendes position på midtbanen har hun lavet seks mål og bevist, at hun er blandt de bedste spillere med hovedet. Desuden tilbagelægger hun enormt mange meter i presspillet og er heller ikke bleg for at tage duellerne med både større og ældre spillere”.

Målscorer Nicoline Sørensen bliver bremset af BSFs målmand Naja Bahrenscheer. Foto: Steen Trolle

Nicoline Sørensen, Brøndby IF

“Nicoline Sørensen er en elegant spiller, som betager fansene med sine driblinger og fart. Dertil har hun i efteråret scoret 11 mål. Fortsætter Nicoline Sørensen de samme imponerende takter, venter der et nyt udlandseventyr for vicetopscoreren i ligaen, der har været et fantastisk gensyn med den bedste dansk række, efter hun vendte hjem i sommer.”

Nanna Christiansen, Brøndby IF

”Nanna Christiansen har haft et fantastisk år i 3F-ligaen, hvor hendes 34 mål i 34 betydende kampe i 2018 taler for sig selv. Hun er en teknisk dygtig spiller med næse for at være det rette sted på det rette tidspunkt. På trods af hendes målnæse er hun en uselvisk spiller, som også sætter en stor ære i at sætte holdkammeraterne op”.