Fodboldlinje til Champions League i Barcelona

0
1624
Gruppefinale i Champions League mellem Barcelona og Tottenham med Aabybro Efterskole på lægterne.

Der var virkelig ekstra krydderi på linjeturen for Aabybro Efterskoles fodboldelever i dette skoleår, da der var sammenfald mellem årets rejsetidspunkt og den afgørende kamp i Champions League mellem Barcelona og Tottenham. Sidstnævnte selvfølgelig anført af Christian Eriksen. Det var således med stor forventningsglæde, at spillerne tilbage i december drog af sted mod varmere himmelstrøg for at træne, hygge, ryste sammen og møde andre fodboldkulturer.

Fokus på stabilitetstræning med skolens fysioterapeut, Søren Greth.

Efter at have trænet i temperaturer omkring frysepunktet hjemme i Danmark var det med stor begejstring, at spillerne kunne træde ind på træningsbanen i Lloret De Mar med solen skinnende i øjnene fra en skyfri himmel – alt imens det varme træningstøj var blevet efterladt tilbage i Danmark. For alle hold var der ud over træningen også planlagt kampe mod spanske hold, og her oplevede spillerne virkelig hvordan både spillestil og fodboldkultur kan være anderledes i andre lande.

Aabybro Efterskoles pige 2 spillede en lige kamp mod deres spanske modstandere – og måtte se kampen ende uafgjort 2-2. Der var dog plads til smil og fællesskab efter kampen.

Der var tænding på i kampene – men heldigvis også efterfølgende plads til smil og latter. Ikke mindst da skolens førsteholdspiger efter en sublim anden halvleg havde besejret det førende hold i den bedst catalonske liga med hele 7-0.

Ud over fodbolden var der også indlagt tid til en mindre vandretur mellem de smukke klipper langs kysten, og som alternativ træning var der beachfodbold på programmet – selvfølgelig på stranden for de som havde lyst til dette – og for de mest frisk stod den også på en tur i havet.

Tirsdag var rejsens højdepunkt, da turen fra morgenstunden gik til Barcelona, hvor der stod sightseeing og shopping på programmet om dagen – inden alle sluttede af samlet på Camp Nou for at opleve det store Champions League brag. Det var i sig selv en kæmpe oplevelse at møde den engelsk fodboldkultur, når Tottenham-fans kom syngende omkring hjørnerne – men størst var nok det øjeblik, hvor hjemmeholdets store helt, Lionel Messi rejste sig fra udskiftningsbænken for at lade sig skifte ind.

En lille vandretur langs kysten ved Lloret De Mar – her Thea og Kristine på vej op ad de mange trappetrin.

I det hele taget en fantastisk fodboldoplevelse, som man sent vil glemme. Efter seks dage i Spanien gik turen hjem torsdag aften – til en velfortjent forlænget weekend for både trænere og spillere. For elever til kommende skoleår – så er vi allerede i gang med planlægningen af næste linjerejse – og det er ikke for sent, hvis du ønsker at blive en del af et fantastisk fodboldeventyr sammen med ca. 35 andre fodboldpiger på skolens fodboldlinje. Vi har fodbold på alle niveauer fra landsholdsspillere til hyggebold – kom og hør nærmere – næste åbent hus er tirsdag d. 12. februar kl. 19:00.

Kontakt skolen på info@aabybroefterskole.dk eller 98241099, hvis du gerne vil høre mere.