Spillertilgange og stærk trup skal sikre oprykning for Næsby

0
2258
Næsby i aktion. Foto: Næsby.

Cheftræneren for Næsby er ikke i tvivl om, at holdet kommer til at løbe mange meter, når kampene i Kvalifikationsligaen går i gang. Han er dog sikker på, at de har et stærkt hold, og at de nye spillere på holdet vil gøre en forskel, så de til sidst kan stå med en billet til 3F Ligaen.

Af Camilla Bergholm

Seks hold vil til foråret kæmpe om vigtige billetter til Danmarks bedste kvindeliga, 3F Ligaen. Arbejdstøjet bestående af af fodboldstøvler og fodboldtøj er derfor allerede nu blevet taget godt i brug hos de forskellige klubber, så de kan nå at blive klar til Kvalifikationsligaens kampe. I Næsby er der også ved at blive gjort klar til forårets kampe. Allerede nu lægger holdets cheftræner, Helge Thomsen, ikke skjul på, at han vil rykke op.

”Vi spiller selvfølgelig for at rykke op. Det er helt sikkert. Vi er på ingen måder favoritter, men vi tror selv på, at vi kan være med fremme, dér hvor det er sjovt,” siger Helge Thomsen.

Holdet er klar til at give alt, hvad de har for at få en plads i 3F Ligaen. Det skyldes blandt andet en stærk trup, hvor spillerne er gode sammen.

“Vores største styrke er holdet. De er et godt hold”

Helge Thomsen, cheftræner Næsby

”Vores største styrke er holdet. De er et godt hold. De ved godt, at de skal løbe mange meter og vinde en masse dueller. Der er nogle, der spiller teknisk bedre end os, men vi er klar til at spille noget fodbold,” siger den fynske træner.

Næsby har også budt nye spillere velkommen til holdet. De har blandt andet fået tilgang af Camilla Pedersen og fire andre spillere, der alle har spillet i Odense Q: Line Munk, Cecilie Dollerup Skov, Julie Dollerup Skov og Lærke Bruun. Cheftræneren glæder sig til, at de sammen med resten af holdet skal fighte sig til en oprykningsplads.

”Det er spillere, som er med til at udfordre den eksisterende trup, og det er positivt,” siger Helge Thomsen.

Foto: Næsby.

Et hold med selvtillid
Næsby endte på en andenplads i 1. Division med 31 point. Med de mange point og en god placering er der også fulgt en masse selvtillid med, som holdet, ifølge cheftræneren, tager med til Kvalifikationsligaen.

”Vi tager det med fra 1. Division, at de afgørende kampe blev vundet, fordi vi virkelig ville det. Vi er jo et dygtigt hold, ellers var vi ikke kommet med. Der var mange andre dygtige hold, der også havde en forventning om at komme med op og spille. Det giver noget selvtillid, at vi kunne vise dem, at selvfølgelig er vi dygtige,” siger Helge Thomsen.

“Jeg forventer en masse lige kampe. Vi har været med helt fremme før. Så jeg forventer, at det bliver seks meget lige hold”

Helge Thomsen, cheftræner Næsby

Selvom selvtilliden er i top hos cheftræneren, ved han, at de har nogle svagheder, de skal arbejde med, når de skal møde de andre hold.

”Hidtil har vi skulle bruge rigtig mange chancer for at score. Så vi har ikke været særlig skarpe”, siger Helge Thomsen om holdets svagheder.

Der er både svagheder og styrker hos holdet, men træneren er også sikker på, at det bliver nogle gode kampe, de kommer til at spille. Derfor er forventningerne til forårets kampe også høje.

”Jeg forventer en masse lige kampe. Vi har været med helt fremme før. Så jeg forventer, at det bliver seks meget lige hold,” siger cheftræneren med en forventningsfuld stemme.

Foto: Næsby.