Thomas Maale: På gode dage kan vi tage point fra alle

0
1649
Et billede fra kampen imod University of Central Florida, som endte 1-1. Foto: BSF

Både træningskampe og en træningslejr skal gøre BSF-holdet klar til Slutspillet. Her er målet, ifølge cheftræneren, en plads i top-tre. Derfor er det vigtigt, at holdet bliver gjort klar med en masse kampe i benene, så holdet til sidst kan stå med en medalje om halsen. Det er cheftræneren optimistisk omkring.

Af Camilla Bergholm

3F Liga-pausen har været lang. Men det er snart muligt at skimte fodbolden i horisonten. Kampstarten i Slutspillet nærmer sig nemlig med hastige skridt. Når vi i næste uge går ind i marts, går vi også ind i en måned fuld af fodbold. Og det er netop, hvad 3F Liga-holdet, BSF, er ved at gøre klar til. Og målet er ifølge cheftræner, Thomas Maale, allerede sat for holdet.

”Vores målsætning er at komme i top-tre,” lyder det ganske kortfattet fra cheftræneren. 

En plads i top-tre kan godt gå hen og blive svært, da Brøndby og Fortuna Hjørring allerede virker meget sikre i toppen, og der samtidig er andre hold, der også er klar til at kæmpe for medaljer. BSF-træneren er dog sikker på, at holdet kan gå hen og vinde vigtige point. Det viste de nemlig i efterårets kampe, hvor de endte på en fjerdeplads med 24 point, hvilket VSK Aarhus på tredjepladsen også fik.

”Vi kan tage med fra efterårets kampe, at vi på gode dage kan tage point fra alle, så vi burde have troen på tingene,” siger Thomas Maale.

BSF’s tre prøvespillere fra henholdsvis Canada og USA. Foto: BSF

Træningslejr giver nye muligheder
Det kræver dog fortsat, at der bliver trænet og kæmpet til den store guldmedalje, hvilket der bliver gjort i BSF. 

”Vi har spillet træningskampe herhjemme imod FCN, Odense Q og B.93. Så har vi spillet to træningskampe i USA imod gode universitetshold i Florida. Efter hjemkomsten fra træningslejren har vi også en træningskamp imod et Svensk hold fra den bedste række samt afslutningsvis et drengehold,” fortæller Thomas Maale. 

Træningslejren giver mulighed for at træne de taktiske momenter i gode forhold

Thomas Maale, cheftræner BSF

I forrige uge var holdet på træningslejr i Florida, hvor de fik en masse fodbold i benene. Derudover fik de også nogle unikke oplevelser sammen, som de kan bruge på fodboldbanen.

”Træningslejren giver mulighed for at træne de taktiske momenter i gode forhold, og samtidig giver det et socialt boost at være sammen i ti dage og lære hinanden endnu bedre at kende,” siger cheftræneren om deres træningslejr. 

Den seneste tid har også givet mulighed for BSF til at byde velkommen til Signe Munk fra B.93. Derudover håber BSF-træneren på mere tilgang fra andre kanter. 

”Signe Munk skal konkurrere med Naja på målmandsposten. Og så håber vi at få tilgang fra USA efter endt træningslejr,” siger Thomas Maale.

Dygtige spillere – men manglende bredde
Holdet tilkæmpede sig en god placering i 3F Ligaen i efteråret. Nu skal holdet vise, at de også kan klare det godt i Slutspillet. Her vil holdet, ifølge cheftræneren, have nogle svagheder, men de vil også gå ind til kampene med en styrke, som består i, at de har dygtige spillere.

”Svagheden for holdet er helt sikkert vores bredde på holdet. Her har vi ikke nok spillere. De, vi har, er dygtige, men vi er sårbare på skader og karantæne,” fortæller Thomas Maale.

Målet er medaljer

Thomas Maale, cheftræner BSF

Selvom der er svagheder at spore på holdet, er han fortsat sikker på målet, som de fastbesluttet sigter mod.

”Målet er medaljer,” slutter han.

Tilgang: Signe Munk fra B. 93.