For første gang: Ajax talentcamp kommer til Danmark

0
3409

Efterskolen BGI akademiet bliver vært for den første Ajax talent-camp i Danmark med den hollandske storklub Ajax’s Coaching Academy

For første gang nogensinde vil man til sommer kunne opleve en fodboldcamp i Danmark med trænere fra den hollandske storklub Ajax’ berømte akademi. Det er efterskolen BGI Akademiet, som 4.-8. august 2019 bliver vært for en AJAX camp med AJAX coaching Academy.

Campen er for både piger og drenge i alderen 10-15 år, og træningen vil være tilrettelagt ud fra samme koncept, metode og mængde, som AJAX Coaching Academy også tilbyder på deres camps i for eksempel USA og Australien. Den byder på en kombination af teknisk træning, taktisk træning, atletisk træning og bold-kontrol og -touch inden for små områder.

Specialuddannede Ajax-trænere

“Det vil sige, at du som spiller kommer igennem alle aspekter af den unikke AJAX-træningsmetode i løbet af de 4 dage. Trænerne er dedikerede og specialuddannede AJAX-trænere, der er specialiserede i at træne unge talenter på eliteniveau. Niveauet er derfor højt. Det tekniske niveau endnu højere og alt foregår i højt tempo. Kort sagt får du samme træning, som de unge AJAX-talenter får hver dag,” lyder det i invitationen fra BGI akademiet.

JP Nielsen, leder af Sportsakademiet på BGI akademiet, tilføjer:

”Vi ser virkelig frem til det nye spændende samarbejde med AJAX Coaching Academy. De er båret af en både fodbold-skole-mæssig og menneskelig uddannelse for de unge, hvilket falder helt i tråd med værdierne på efterskolen BGI akademiet”.

Foto fra en AJAX Camp.

BGI akademiet samarbejder i forvejen med fodboldklubben AJAX i forbindelse med linjeturen for efterskolens fodboldelever;

 ”Vi samarbejder allerede med AJAX Coaching Academy i forbindelse med vores linjeture for fodboldlinjen, hvor vi tager til Amsterdam, træner på AJAX-akademiet, besøger klubanlæg og stadion, hvor vi får indsigt i klubbens dagligdag og kommer tæt på både trænere og spillere. Det samarbejde er vi rigtig glade for, og det er derfor en fantastisk mulighed vi nu har fået for også at invitere AJAX samarbejdet til BGI akademiet med afholdelse af en camp hos os. Vi glæder os til den første camp til sommer i uge 32, og er stolte af, at vi som vi de første får lov til at lægge vores gode træningsfaciliteter til.”, siger JP Nielsen.

“Vi er stolte af, at vi som vi de første får lov til at lægge vores gode træningsfaciliteter til AJAX Camp i Danmark”

JP Nielsen,
leder af Sportsakademiet på BGI akademiet

Træningsfaciliteter forbedres løbende hos BGI akademiet

BGI akademiet har senest investeret i to Goal Stations for at forbedre trænings- og udviklingsmulighederne for efterskolens fodboldsspillere og skabe de bedste vilkår for både piger og drenge.

”Vi arbejder hele tiden på at skabe de bedste udviklingsbetingelser for de spillere, vi møder i BGI-regi. I særdeleshed dem der går på efterskolen, men også dem der sætter støvleknopperne i græsset i forbindelse med vores camps. Vi ser frem til samarbejdet og er spændte på, hvordan vi fremadrettet kan udvikle samarbejdet med AJAX endnu mere,” siger JP Nielsen. 

Udover samarbejdet om AJAX camps i Danmark, er der også indgået samarbejde om seminar & studieture for fodboldtrænere til AJAX Coaching Academy –  et samarbejde der udover AJAX og BGI akademiet også indbefatter Holstebro Rejsecenter.

Tilmelding og øvrig information om sommerens AJAX camp foregår på BGI akademiets hjemmeside: Læs mere her

FAKTA OM CAMPEN

Tidspunkt: 4. aug. – 8. aug. (uge 32)

Sted: efterskolen BGI akademiet

Tilmelding: https://www.bgiakademiet.dk/camps-og-kurser