Slutspillet er blevet sat i gang til stor glæde for spillere

0
1023
Fortuna Hjørring møder søndag BSF. Foto: Jess Madsen

I forrige weekend blev Slutspillet fløjtet i gang efter at have været sat på pause et stykke tid. Det var en kamp Emma Færge, der spiller for KoldingQ, havde set frem til. I weekenden venter anden runde af Slutspillet, som igen byder på spændende opgør mellem de seks hold i Slutspillet.

Af Camilla Bergholm 

Første runde af Slutspillet bød på tætte kampe. Derfor er det inden Slutspillets anden runde i weekenden fortsat åbent i forhold til holdenes placeringer i ligaen, og vi går i den forbindelse tre spændende og interessante kampe i møde. Slutspillet har i det hele taget været længe ventet hos spillerne i 3F Ligaen, det fortæller Emma Færge, der spiller for KoldingQ.

”Det var mega dejligt at komme i gang igen. Vi har trænet meget, så det var bare virkelig godt,” fortæller Emma Færge.

KoldingQ mødte i første runde topholdet, Fortuna Hjørring, som har planer om at erobre førstepladsen i ligaen. Det lykkedes dog koldingenserne efter en hård kamp at snuppe ét point fra Hjørring-holdet. I weekenden drager KoldingQ til Thy, hvor de skal møde FC Thy-ThistedQ. Et hold, der tabte til Brøndby i første runde, men som kom frem til flere store chancer og viste godt spil. 

Det bliver derfor spændende at se, om FC Thy-ThistedQ finder det gode spil frem. KoldingQ er dog også klar til kampen mod thyboerne. Her er Emma Færge sikker på, hvad hun vil have med fra kampen.

”Jeg håber da på, at vi kommer ud og får en sejr,” siger KoldingQ-spilleren.

Emma Færge i aktion.

Spændende weekend i vente
I weekenden tager Brøndby imod tredjepladsen i ligaen, VSK Aarhus. En kamp, som godt kan gå hen og give begge hold sved på panden. Brøndbys cheftræner, Per Nielsen, har selv udtalt til Fodbold For Piger, at VSK Aarhus er et hold, der bliver interessant at følge i Slutspillet. Om Brøndby holder fast i holdets gode stime fra efteråret og sejren i forrige weekend, eller om århusianerne kan drille Brøndby-mandskabet, vil vise sig lørdag klokken 14, når kampen mellem de to hold fløjtes i gang.

BSF fik kæmpet sig til uafgjort mod VSK Aarhus i første runde af Slutspillet. På søndag skal de i kamp igen, når de møder Fortuna Hjørring på Nord Energi Arena. Fortuna Hjørring delte pointene med KoldingQ i sidste weekend, og det bliver derfor spændende at se, om Hjørring-holdet kan vende skuden, så det bliver til sejr og et skridt tættere på førstepladsen i ligaen. Den kamp fløjtes i gang på søndag klokken 15:30. 

KoldingQ står igen klar på banen lørdag, når de skal spille mod FC Thy-ThistedQ. I det hele taget er koldingenserne klar til at give den en skalle i Slutspillet og stjæle point fra holdene i toppen.

”Vi er klar til Slutspillet. Holdet bliver bare bedre og bedre, og vi træner godt. Vi bliver mere og mere spillet sammen i forhold til vores spillestil. Så håber jeg da også, at vi kan komme med op og kæmpe om pladserne længere oppe i tabellen, men det kræver, at vi spiller vores bedste og tager point,” siger Emma Færge.

Kampen mellem FC Thy-ThistedQ og KoldingQ fløjtes i gang lørdag klokken 15.