Bronzedysten: VSK Aarhus var tættest på sejren i Ballerup

0
1868
Foto; Steen Trolle

VSK Aarhus ærgrede sig mere end BSF efter 1-1 i Ballerup. “Men uafgjort er også okay på udebane mod en direkte konkurrent,” sagde VSKs træner efter kampen

Af Steen Trolle

Den ene træner var tilfreds, mens den anden træner ærgrede sig, efter at slutspillets to midterhold, BSF og VSK Aarhus , lørdag spillede 1-1 i Ballerup.

BSF-træner Thomas Maale var den tilfredse part, mens kollega Hans Paarup fra VSK sad i bussen på vej hjem til Aarhus og ærgrede sig, da FODBOLD FOR PIGER fangede ham for en kommentar. For selv om BSF førte ved pausen efter Simone Rydahls scoring i det 10. minut, så fik VSK Aarhus lagt et tungt pres på BSF i 2. halvleg, som burde have givet mere end det ene mål, som Mathilde Kruse Madsen scorede et kvarter inde i 2. halvleg, mente VSK-træneren.

”Jeg synes vi var tættest på, og vi sad også i pausen og følte, at det var ufortjent, at vi var bagud. Vi havde de største chancer, og i 2. halvleg lykkedes vi med at stresse dem. Men BSF spillede også en god kamp, så uafgjort er også okay. Det er jo udmærket resultat på udebane mod det hold, der ligger lige efter os i tabellen,” siger Hans Paarup.

”Jeg synes vi var tættest på, og vi sad også i pausen og følte, at det var ufortjent, at vi var bagud”

Hans Paarup , cheftræner, VSK Aarhus
BSF jubler efter Simone Rydahls scoring i 10. minut.

BSF-træner: De trynede os i 2. halvleg

BSF-træner Thomas Maales analyse er næsten den samme, i hvert fald når det gælder 2. halvleg:

”Jeg synes vi er fint med i 1. halvleg, men i 2. halvleg er det dem, der sidder på kampen. Vi har svært ved at spille os ud af deres pres, de tryner os fysisk. Vi har vel stort set ikke en chance i 2. halvleg. Vi smider bolden hurtigt væk, og de har nogle farlige dybdeløb, som de kunne have scoret på, hvis de var lidt skarpere,” siger Thomas Maale.

Foto: Steen Trolle

Hvad kan I tage med videre fra kampen?

”Vores gode 1. halvleg. Når vi spiller vores eget spil, er vi bedre end dem. Men når det bliver en slåskamp, så er de stærkere. Og så tager vi ét point med. Det er fint efter den første kamp,” siger Thomas Maale.

“Når vi spiller vores eget spil, er vi bedre end dem. Men når det bliver en slåskamp, så er de stærkere”

Thomas Maale, cheftræner, BSF

VSK: Vi kan drille topholdene

De to bronze-kandidater møder hver deres tophold i næste runde. BSF skal til Hjørring og møde Fortuna, mens VSK Aarhus skal til Brøndby, der som det eneste hold fik alle tre point i 1. runde.

VSK-træner Hans Paarup siger om perspektiverne efter den første kamp:

”Jeg synes stadig vi står med gode kort på hånden for at gå efter bronze. Vi skal afgøre det mod KoldingQ og BSF, og så se om vi kan stjæle noget, når vi spiller mod de store hold. Det tror jeg også at vi kan. Vi har lige mødt Fortuna i pokalen, og der spillede vi en god kamp, vi var ikke langt fra dem,” siger han.

Foto: Steen Trolle

Thomas Maale og BSF vil ændre på én væsentlig ting, inden den næste kamp mod Fortuna:

”Vi skal spille årets første græskamp i Hjørring på lørdag, så vi går i gang med at træne på græs i næste uge. Det bliver en svær kamp i Hjørring, men vi fik 1-1 deroppe i efteråret, så vi tror selvfølgelig på, at vi kan gå op og skabe sensationen,” siger han.

En BSF-fan slår på tromme for en BSF-sejr. Det var dog ikke nok for hjemmeholdet.