Optimistisk HG-profil: Det er det bedste hold, jeg har spillet på

0
2304

Josephine Juel Mejer er en af de mest erfarne spillere på et meget ungt HG-hold. Med næsten hundrede 1. divisionskampe på CV’et, har hun allerede prøvet lidt af hvert. Vi har taget en lille snak hende….

Hvordan vil du beskrive den opstart, I har været igennem de seneste måneder?

God, lang og hård må ordene være her. Den har været god, fordi vi har rigtig gode træningsperioder, hvor vi udvikler os hele tiden – både som hold, men også individuelt som spillere, da der gennem den lange opstart er mulighed for at forbedre ens personlige svagheder. Opstarten er hård, fordi den er lang. Det er hårdt fysisk, da vi skal være i topform når turneringen starter, men det er også mentalt krævende, når vi ved, at der er så længe til sæsonstart. Men vigtigst af alt er, at humøret er godt, for vi kommer igennem det sammen.

Hvilke elementer i træningen har haft særlig god effekt på jer?

Der er mange gode elementer at tage med, men det vigtigste lige nu er al den skadesforebyggende træning, vi laver. Vi gør det til hver eneste træning, hvilket har stor betydning, når vi kigger på en helt skadesfri trup. Det betyder samtidig større konkurrence og mere udvikling. Vi har flyttet vores spilletempo op i niveau, som betyder, at du skal være klar i hovedet hele tiden for at følge med! Alle spillere og trænere kommer med en rigtig god tilgang til tingene, hvilket gør vores fælles mål om oprykning betydelig lettere at nå”

“I var meget tæt på at lande i kvalifikationsspillet til ligaen. Er det en skuffelse, som stadig sidder i jer som hold?”

Ja, vi var tæt på og det var en skuffelse, at vi ikke nåede med. Når det er sagt, var der stor konkurrence mellem de tre hold, som kæmpede om det, hvoraf vi var det ene. Men et sådan nederlag skal man rejse sig fra, og det har vi gjort som hold. At vi missede kvalspillet sidste gang, har kun gjort motivationen for at komme derop, hurtigst muligt, endnu større! Vi tænker ikke rigtig over det mere. Nu arbejder vi bare benhårdt for at rykke op i rækkerne”, siger Josephine.

“Du har spillet i HG i mange år. Hvordan vil du beskrive den trup og det hold, der løber på banen til første turneringskamp den 6. april?”

Ja, det har jeg. Lad mig beskrive det sådan her: Jeg har i mine mange år i HG spillet på flere gode hold. Men aldrig på et hold, der er så godt som det her! Truppen er i dag sammensat så godt, at der er et super stort sammenspil af ældre og yngre spillere, som hver især bidrager med den erfaring og det talent, de har med sig. Alle passer ind i det samme spillekoncept, som er bygget op om de personlige kompetencer, som spillerne besidder. Der er ingen tvivl om, at det hold I ser gå på banen den 6. april er et fokuseret, veloplagt, motiveret og målsøgende mandskab, der kommer med en iver og en indstilling til, at der skal hentes 3 point hver eneste kamp.

“Hvem ser du som jeres skarpeste modstander i de kommende kampe i foråret?”

Der er flere gode modstandere, men da Sundby ligger lige under os i tabellen, må det være dem. Sundby har et godt hold, og vi har førhen spillet flere tætte kampe. Jeg er samtidig også ret sikker på, at deres ambition er den samme som vores. Sundby er et hold, vi altid glæder os til at møde”

Har du nogle personlige mål for, hvordan den kommende sæson skal forløbe for dig?”

“Som udgangspunkt har jeg kun ét mål, nemlig at vinde! Jeg er klar til at ofre mig selv i kampene, så længe vores mål om kvalspil bliver indfriet. For mig selv ønsker jeg, at jeg kan holde mig skadesfri og få en masse spilletid. Men jeg ville da lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke gerne ville bidrage med et par mål og utallige assists til angriberne” Slutter en smilende Josephine Juel Mejer.

Josephine og resten af HG holdet spiller første turneringskamp mod FC Damsø hjemme på Seiffert Arena lørdag den 6. april kl. 13.00