Champions League: Hvem skal videre til semifinalen?

0
1094
Norske LSK Kvinner slog Brøndby ud af Champions League. Kvartfinalen ligner dog endestationen for det norske mesterhold, som tabte det første opgør mod Barcelona med 3-0 i Spanien. Foto: Steen Trolle

Pernille Harder og Wolfsburg på svær opgave i Champions League, hvor Bayern München skal ud i helt åben kamp mod Slavia Prag

Det ligner semifinaler med Lyon, Chelsea, Barcelona og Bayern. Men det kan sagtens ende anderledes, når kvartfinalerne i kvindernes Champions League skal afgøres med returkampe onsdag aften.

For mens Barcelona ligner en sikker semifinale-deltager efter 3-0 over norske LSK Kvinner i den første kamp i sidste uge , så er det mere åbent i de tre andre kampe:

Paris Saint-Germain – Chelsea: Englænderne vandt 2-0 hjemme i London for en uge siden, men hvis Paris kan skaffe sig en tidlig scoring, er spændingen tilbage i kampen, og så kan alt ske for PSG med Nadia Nadim og Signe Bruun i truppen.

Kampen spilles kl. 19.00.

Bayern München – Slavia Praha: De to hold spillede uafgjort i Prag, hvor 6822 tilskuere var ny rekord for en kvindekamp i Tjekkiet. Bayern kom foran, men et langskud af Kateřina Svitková bragte balance i regnskabet, og derfor er alt åbent før returkampen.

Kampen spilles kl. 19.30. Den livestreames her:
https://www.youtube.com/watch?v=gLZ4F6tU8M4

Wolfsburg – Lyon: De forsvarende Champions League-mestre fra Lyon har en 2-1 sejr med til Tyskland, efter to scoringer af stjernerne Eugénie Le Sommer and Wendie Renard i sidste uge. Men takket være et hovedstød af Nilla Fischer, fik Wolfsburg et vigtigt udebanemål med til returkampen, og derfor kan Pernille Harder & Co. sagtens spille sig videre mod Lyon. Franskmændene har dog det psykologiske overtag efter sidste års storsejr på 4-1 i Champions League-finalen, hvor Pernille Harder som bekendt scorede.

Kampen spilles kl. 18.15.

SEMIFINALER OG FINALE:

Semifinalerne spilles den 20/21 & 27/28 april

1: Lyon/Wolfsburg vs. Chelsea/Paris
2: Slavia/Bayern vs. Barcelona/LSK

Finalen spilles 18. maj 2019 på Ferencváros Stadium i Budapest.