Fortuna Hjørring og Brøndby møder hinanden i pokalfinalen

0
1502

Fortuna Hjørring vandt søndag over VSK Aarhus, og de skal derfor møde Brøndby i Sydbank Kvindepokalfinalen. Brøndby blev allerede lørdag klar til finalen, efter de vandt over KoldingQ.

Af Camilla Bergholm

I dag blev den sidste semfinale i Sydbank Kvindepokalen spillet. Her tog Fortuna Hjørring imod VSK Aarhus. Århusianerne var elleres med i store af dele af kampen, men måtte i sidste ende se sig slået med 4-0. I den første semfinale mellem de to hold blev det også til en sejr til Hjørring-holdet, som vandt med 1-0 over VSK Aarhus.

I søndagens semfinalekamp blev der allerede scoret efter seks minutter, da Sanni Franssi sendte bolden i mål til 1-0. Den stilling holdt hele første halvleg. I anden halvleg scorede Sofie Lundgaard, Janelle Cordia og Florentina Olar.

Brøndby tog sejren mod KoldingQ
Brøndby blev allerede klar lørdag til pokalfinalen, efter de vandt 4-0 over KoldingQ. De havde i første runde af semifinalerne vundet 3-1 over koldingenserne.

I gårsdagens kamp scorede Rikke Sevecke det første mål, mens Ria Öling, Mille Gejl og Nicoline Sørensen stod for de resterende scoringer.

Pokalfinalen spilles lørdag den 18. maj 2019.