U18 DM-overblik: Team OdenseQ snupper 3.pladsen

0
1945
BSF tabte i weekenden 1-4 til Aab

I denne weekend blev der for alvor sparket gang i U18 DM igen efter en lang vinterpause. På programmet var der hele 6 kampe, hvor en af dem var en direkte kamp om 3.pladsen mellem Brøndby og Team OdenseQ. Læs mere om denne kamp og rundens resultater her.

Af Signe Holt Andersen

Endelig blev der igen for alvor fløjtet op til kamp for de fleste af holdende i U18 DM. I denne weekend var hele 12 ud af 14 hold nemlig i kamp igen. På programmet var der bla. et direkte opgør om 3.pladsen mellem Brøndby og Team Odense Q – her var der pigerne fra Odense, som trak det længste strå.

Brøndby – Team Odense Q (2-3)

Denne spillerundes helt store kamp stod mellem Brøndby og Team OdenseQ, som skulle i direkte kamp om 3.pladsen. Her blev det Odense, som sejrede. I løbet af kampens første 26 minutter fik Brøndbys Lærke Dreyer og Odenses Sarah Sundahl begge scoret 2 gange. Kampens sidste mål blev scoret i det 69.minut af Melisa Salicevic. Hermed er Team Odense Q nu nummer 3 med 31 point, mens Brøndby er nummer 4 med 29 point.

FC Nordsjælland – FC Thy Piger-Skyum (3-1)

I Farum fik pigerne fra FCN igen vist gode takter, da de slog FC Thy Piger-Skyum med 3-1. FC Nordsjællands mål blev sat ind af Mie Jung Carstensen, Kathrine Møller Kühl og Andrea Buur. For udeholet var det Amalie Gravesen, der stod for det enlige mål.

Læs også: U18 DM: FC Nordsjælland slog til med nye, unge kræfter

Team Viborg – Vilbjerg (0-2)

Lørdag var der midtjysk opgør på programmet, da Team Viborg og Vildbjerg bragede sammen i Viborg. I denne kamp var det gæsterne fra Vildbjerg, som kunne gå fra banen med 3 point. Vildbjergs målskytter blev Sofie Kamp Frederiksen og Helle Pedersen. Sejren betyder, at Vildbjerg nu rykker nærmere topholdene, da de nu har 26 point og indtager 5.pladsen.

Varde – B93 (3-1)

Varde har i denne sæson leveret blandede resultater, men i denne weekend viste de godt spil, da de på hjemmebane slog gæsterne fra B93 med 3-1. Vardes mål blev sat ind af Amela Keserovic (x2) og Frida Benzon. Cilje Sophia Ostenfeld scorede B93’s enlige mål.

BSF – Aab (1-4)

Kampen mellem BSF og Aab blev en målrig en af slagsen, da Aab kunne rejse hjem til Jylland med en sejr på 1-4. For Aab scorede Cornelia Cramer hattrick, mens Mathilde Jakobsen nettede en gang. BSF’s målscorer blev Emilie Camilla Larsen.

IF Lyseng – Kolding Q (1-1)

Kolding Q kunne i denne runde have erobret 1.pladsen, men må nøjes med 2.pladsen indtil videre. Pigerne fra Kolding “smed point”, da de på udebane spillede 1-1 mod Lyseng. De to mål blev scoret af Sofie Thrane Hornemann og Freja Storm Jensen. I næste weekend venter endnu en svær kamp for Kolding, når de på hjemmebane møder Brøndby.