Kvindelandsholdet får nye trøjer på Kvindernes Kampdag

0
2788
Kvindelandsholdets nye trøje i den røde hjemmebaneudgave.

DBU og Hummel lancerer et helt nyt spillesæt for det danske kvindelandshold. De nye trøjer er unikke og designet med inspiration fra kvindelandsholdets spillere

Dagens udgave af Kvindernes Kampdag kan nu omskrives til Kvindernes Kamptrøjedag. DBU og Hummel har nemlig brugt den 8. marts, som siden 1921 har været Kvindernes Internationale Kampdag, til at lancere en helt ny kamptrøje for det danske kvindelandshold.

Trøjen er designet specielt til kvinderne, og dermed skiller Danmark sig ud fra mange lande, hvor kvindelandsholdet må spille i modificerede udgaver af herrelandsholdets spilledragt.

DBU og Hummel understreger, at trøjelanceringen helt bevidst finder sted på Kvindernes Kampdag.

“Vi ved godt, at der stadig er lang vej, men vi mener, at dagen i dag kan være en måde at sætte fokus på Kvindelandsholdet og deres kamp for større lighed,” siger hummel-CEO Allan Vad Nielsen til dbu.dk.

Kvindelandsholdets spillere har været med til at påvirke designet på den nye trøje, som lanceres i en rød og hvid udgave.

”Kvindelandsholdet står foran en spændende kvalifikation til EM i 2021 og er i fuld gang med forberedelserne. Selv om holdet desværre ikke skal til VM i Frankrig til sommer, oplever vi en kæmpe opbakning fra fans. Derfor er det også en fornøjelse at kunne præsentere en ny landsholdstrøje, som er lavet i tæt samarbejde med spillerne, der er meget begejstrede for resultatet og samarbejdet med hummel,” siger DBUs kommercielle direktør Jesper Lind Andersson til dbu.dk.

Den nye trøje kostere 500 kr. og kan købes her.

Kvindelandsholdets nye trøje i den hvide udebaneudgave.