U18 DM: Nu starter sæsonen for alvor

0
1589
Foto: Steen Trolle

Selvom der allerede er spillet 2 kampe i 2019 i U18 DM, så er det alligevel først nu i weekenden, at sæsonen for alvor begynder. I den kommende weekend skal hele 12 ud af ligaens 14 hold i spil. Læs mere om den kommende spillerunde her .

Af Signe Holt Andersen

I den kommende weekend fløjtes der igen op til kamp i landets bedste fodboldrække for U18 piger. 12 ud af 14 hold i U18 DM skal i kamp – og heriblandt er der nogle meget spændende kampe i vente.

Direkte kamp om 3.pladsen

Lørdag er der blandt andet et enormt spændende opgør mellem Brøndby og Team OdenseQ på programmet. Inden kampen ligger Brøndby nummer 3 med 29 point, og Odense ligger nummer 4 med 28 point – der er altså lagt op til en seværdig kamp, hvor begge hold går efter at nappe 3.pladsen.

Lørdagen byder, udover det spændende opgør om 3.pladsen, på 4 kampe mere. Kampene lyder som følger: FC Nordsjælland vs FC Thy Piger, Team Viborg vs Vildbjerg, Varde vs B93 og BSF vs Aab.

Søndag den 10. marts spilles der også en kamp i U18 DM, og den står mellem IF Lyseng og Kolding Q. Kolding har i efteråret været godt kørende og er pt. nummer 2 med 31 point. Der venter altså en svær opgave for IF Lyseng, som inden spillerunden er nummer 7 med 19 point.

Ligaens nummer 1 sidder over

De to hold, som ikke skal på banen i denne omgang, er Silkeborg IF Q og Fortuna Hjørring. Dog skal begge hold spille i næste weekend, hvor der igen er fuld smæk på programmet i U18 DM.

Der er altså lagt op til en spændende runde i U18 DM, hvor der er masser af kampe på programmet. Tag et smut ud på banerne, og se Danmarks største talenter folde sig ud. God weekend.