Lyon, Chelsea, Bayern og Barcelona klar til semifinalerne

0
1195
Resultaterne af kvartfinalernes returkampe i Champions League. Illustration: Screenshot fra uefa.com

Favoritterne videre i Champions League. To mål af Pernille Harder var ikke nok for Wolfsburg

Lyon mod Chelsea og Bayern München mod Barcelona. Sådan bliver semifinalerne i kvindernes Champions League. Kampene spilles 20.-21. & 27.-28. april.

Lyon spillede sig videre med en samlet 6-3 sejr over Wolfburg. Pernille Harder scorede ellers to gange med fire minutters mellemrum i 2. halvleg for Wolfsburg, men forinden havde Lyon bragt sig foran 3-0. Og med 2-0 i den første kamp, var der ikke meget Harder & Co. kunne stille op mod de forsvarende Champions League-mestre, som også scorede endnu en gang efter Harders mål.

Bayern München vandt stensikkert 5-1 over Slavia Prag, som ellers havde 1-1 med fra Prag. Barcelona kunne nøjes med 0-1 ude mod LSK Kvinner, som spanierne vandt 3-0 over i den første kamp. Endelig klarede Chelsea sig videre mod Paris Saint-Germain, som ellers vandt 2-1 i den sidste kamp hjemme i Paris. Men efter 2-0 til Chelsea i London, var det ikke nok.

Finalen spilles 18. maj på Ferencvaros Stadium i Budapest.