Ny formand i Fortuna Hjørring

0
2068
Der var blomster og stor tak til Jette Andersen, der efter 29 år i formandsstolen overlod sædet til Birgit Christensen.

Tidligere landsholdsspiller Birgit Christensen afløser Jette Christensen som formand for Fortuna Hjørring

Efter 29 år som formand og 40 år i bestyrelsen for Fortuna Hjørring bliver Jette Andersen nu afløst af tidligere førsteholds- og landsholdsspiller Birgit Christensen som klubbens formand. Jette Andersen, der også er direktør i Fortunas støtteforening Dana Cup har valgt at koncentrere sig om det fortsat stigende antal opgaver, der er knyttet til Dana Cup. Hun trak sig tilbage på fredagens generalforsamling, hvor Birgit Andersen blev valgt med fuld opbakning.

Jette Andersen glæder sig over, at Birgit Christensen har sagt ja til at påtage sig formandsopgaven.

“I en levende, ung organisation skal man sørge for altid at have topengagerede ledere. Det føler jeg, at vi har i Fortuna. Jeg føler også, at jeg selv er top-engageret, men opgaverne på min arbejdsplads DANA CUP er blevet stadig mere omfattende og kræver endnu mere af min tid. Og så er det, at jeg siger: Nu er det tid at overlade formandsposten til en anden,” siger Jette Andersen.

Som aktiv både i Fortuna og på det danske landshold opnåede Jette Andersen aldrig et dansk mesterskab. Til gengæld er klubben blevet dansk mester 10 gange under hendes formandsskab.

Vil fortsætte Jette Andersens arbejde

Birgit Christensen bebuder, at hun vil fortsætte ud ad samme spor som Jette Andersen:

“Vi er alle taknemmelige for det arbejde Jette har udført i Fortuna, og det glæder mig, at hun jo fortsat er tæt på, så vi kan drage nytte af hendes enorme erfaring,” siger den nye formand.

Birgit Christensen, der i dag er selvstændig malermester, opnåede som aktiv fodboldspiller 321 kampe på Fortunas førstehold og 48 kampe på a-landsholdet.