Nederlag til Tyskland, men kun ét point fra VM-kvartfinalen

0
1474
EVN-pigerne i Kastrup inden afgang mod Beograd.

Som ventet blev det en meget svær kamp i dag mod titelbejlerne fra Tyskland. EVN-pigerne blev sat under voldsomt pres i hele kampen og tyskerne vandt fortjent 3-0 efter 2-0 ved pausen.

Efter en lidt nervøs start i dagens kamp mod Tyskland kom pigerne fra EVN/Danmark lidt bedre med, og det var paradoksalt nok i en af pigernes bedste perioder at Tyskland scorede til både 1 og 2-0. Resten af kampen var mere lige, men der var aldrig tvivl om udfaldet og en sikker 3-0 sejr til Tyskerne.

Vi har fået os en snak med Lea Duus, Anni Larsen og anfører Frederikke Haaber: “Vi er selvfølgelig lidt mærket af kampen lige nu, både fysisk og mentalt, men vi var godt klar over at det ville blive en rigtig svær kamp mod tyskerne i dag udtaler anfører Frederikke.”

Anni Larsen tilføjer: “Stemningen i bussen på vej hjem mod hotellet var lidt trykket i starten men lidt god musik og et par gode snakke har fået vendt stemningen” “Vi er 100% klar til kampen i morgen mod Taiwan og vil gøre alt for at få det ene point, som vil sikre os en plads i kvartfinalen, slutter Lea.

Mandag d. 08. april kl. 16.30: Tyskland – EVN/Danmark 3-0 (2-0)

22. min. 1-0, 27. min. 2-0, 40. min. 3-0

Kommende kamp:

Tirsdag d. 09. april kl. 16.30: EVN/Danmark – Taiwan

Følg med på linket nedenfor i morgen kl. 16:30 og se om det lykkes pigerne fra Nyborg at spille sig i kvartfinalen

https://www.facebook.com/Evnfodbold/