Efterskolen ved Nyborg til VM i Serbien

0
2652
EVN-pigerne i Kastrup inden afgang mod Beograd.

I går lørdag tog pigerne fra Efterskolen ved Nyborg til Beograd for at repræsentere Danmark ved verdensmesterskaberne i skolefodbold. En turnering pigerne har set frem til siden de med en 4-0 sejr over ISI kvalificerede sig d. 22. nov. 2018

Lørdag kl. 10.00 var der afgang fra Nyborg, og i dag søndag kl. 16.30 blev der spillet åbningskamp mod Bosnien-Herzegovina. En kamp med Danmark som storfavoritter, da Bosnien-Herzegovina må formodes at være gruppens svageste hold. Gruppen tæller også Tyskland og Taiwan. Som ventet var det dansk dominans fra start til slut og der gik ikke mere end 2 min. før kaptajn Frederikke Haaber scorede til 1-0, Lea Duus fulgte op få min. efter, og sådan forblev kampforløbet i samtlige 60 min. EVN/Danmark kunne gå fra banen med en sejr på hele 21-0. Lea Duus blev kampens topscorer med 6 scoringer og topper dermed også VM-topscorerlisten efter dag 1.

Gruppens anden kampen endte med favorit-sejr til Tyskland på 3-0 over Taiwan. Netop Tyskland er modstanderen i morgen mandag, og det bliver uden tvivl den sværeste kamp i puljen. For 2 år siden i Prag vandt tyskerne VM-bronze og er igen i år en af favoritterne til at slutte i top-3. EVN repræsenterede også Danmark for 2 år siden i Prag. Her blev pigerne nr. 5 efter kvartfinale-nederlag til Frankrig på 1-0.

Indledende program for EVN/Danmark:

Søndag d. 07. april kl. 16.30: Danmark – Bosnien-Herzegivina 21-0

Mandag d. 08. april kl. 16.30: Danmark – Tyskland

Tirsdag d. 09. april kl. 16.30: Danmark – Taiwan

Følg EVN-pigerne til VM i Beograd her på siden samt her: