B.93 forstærker sig med amerikansk forsvarer

0
1419
Brianna Westrup har skiftet amerikansk universitetsfodbold ud med den danske kvalifikationsliga.

Brianna Westrup fra USA er nyeste signing i B.93. Hun har bl.a. spillet for University of Virginia

Kort før starten på kvalifikationsligaen er endnu en forstærkning kommet på plads hos B.93s ligakvinder. Det er den 22-årige amerikanske midterforsvarer Brianna Westrup, der har spillet for University of Virginia.

“Hun er den erfarne forstærkning af forsvaret, vi har haft brug for. Hun er fysisk stærk, læser spillet godt og er meget verbal. Da hun efter kun fire træningspas med holdet spillede træningskamp, vandt hun alle dueller og kunne høres hele tiden,” fortæller en begejstret sportschef Lars Møller.

Brianna Westrup har både amerikansk og britisk pas, fordi hendes mor er skotsk. Hun har været i Danmark en enkelt gang før, og hun glæder sig til at lære landet at kende:

“Jeg er begejstret over at komme ud af min comfort zone med nye medspillere, ny træner og at være med til at hjælpe talenterne på vej. Jeg glæder mig til at kunne bidrage med min erfaring og stærke kommunikation for at kunne opmuntre og styre holdet,” siger
Brianna Westrup i en pressemeddelelse.

B.93 spiller første kamp i Kvalifikationsligaen på søndag kl. 13.30 mod Vildbjerg.