Fuld knald på kampprogrammet i U18 DM

0
1139
BSFs i en U18 DM-kamp mod Team Viborg i foråret 2019. Foto: Steen Trolle

I den kommende weekend er der igen fuld knald på kampprogrammet i U18 DM-ligaen. Det begynder for alvor at spidse til mellem topholdene, og der er vigtige point på spil, når alle ligaens 14 hold skal i kamp enten lørdag eller søndag.

Af Signe Holt Andersen

I den kommende weekend er der igen smæk på kampprogrammet i U18 DM. I løbet af påsken har flere hold brugt fridagene på træningslejr, så de kan stå skarpest muligt frem mod den afsluttende del af sæsonen. I toppen af ligaen er der utroligt tæt, og derfor har alle topholdene brug for 3 point i weekendens spillerunde, hvis de fortsat vil være med i kampen om guldet.

Fortuna Hjørring har pt. et lille forspring til de resterende tophold og møder på søndag Varde på hjemmebane – en kamp, som hjemmeholdet skal vinde, hvis de vil holde afstand til de konkurrerende hold.

Igen er der lokalopgør på programmet, når Team Viborg tager imod IF Lyseng og BSF møder Brøndby. I lokalopgør er der altid lidt ekstra på spil, og derfor er der lagt op til spændende dueller i både Jylland og på Sjælland.

Team OdenseQ (nummer 2) og Kolding Q (nummer 3) har begge brug for 3 point, hvis de ønsker at holde Fortuna Hjørring i kort snor. Begge hold er favoritter i spillerunden – Team OdenseQ skal op imod FC Thy Piger- Skyum, mens Kolding Q skal en tur til Aalborg.

Ligaens nummer 5, FC Nordsjælland, skal fortsætte deres gode takter fra de seneste kampe, når de på udebane møder Silkeborg IF Q. Rundens sidste kamp står melllem Vildbjerg, som har leveret svingende resultater, og B93. Der er lagt op til en spændende og vigtig spillerunde, så tag et smut ud på banerne og nyd en god omgang fodbold.