Roskildepiger til påsketurnering med europæiske topklubber

0
1365
Holdfoto fra Madrid Cup.

Roskilde Pigefodbolds U16-piger deltog i påsken i en stærkt besat turnering i Madrid. Blandt modstanderne var Atletico Madrid

Tekst fra Roskilde Pigefodbold

Roskilde Pigefodbold U16 hold brugte påskeugen på at deltage i en international fodboldturnering i Madrid. En turnering bestående af 15 stærke klubhold fra Europa og et enkelt hold fra USA.

Med klubber som både Manchester City, FC Barcelona, Paris Saint-Germain og Atletico Madrid var der udsigt til mange spændende opgør. Roskilde pigerne lagde ud med at møde Atletico Madrid, hvor pigerne formåede at holde deres tekniske gode spilere væk fra scoringschancer, men desværre sendte Atletico et flot langskud afsted som afgjorde kampen med resultatet 0-1.

Roskilde Pigefodbold blev nummer 9 i den stærkt besatte turnering.

Pigerne leverede en god præstation, hvor de viser, at de kan matche de store klubber og det er kun enkelte mål der afgør kampene. Efter den indledende runde skal pigerne spille om pladserne fra 9. -12. pladsen. Efter tre tætte og til tider hårdt spillede kampe mod de finske mestre SPL Uusimaa, Rayo Vallecano fra Spanien og FC Zürich, hvor pigerne spiller god fodbold, holder hovedet koldt i selv de mest pressede situationer ender pigerne med tre sejre.

Den sidste kamp mod FC Zürich bliver efter 0-0 i ordinær spilletid afgjort på straffespark. Her sætter Roskildepigerne alle deres skud sikkert i netmaskerne og kan gå derfra med endnu en sejr og slutter på en flot 9. plads i den stærkt besatte turnering.

Turneringen blev i øvrigt vundet af Madrid CFF med en finalesejr over Manchester City. U16 pigerne skal nu hjem og spille forårsturneringen færdig, hvor de spiller i Øst 1, så der er udsigt til flere gode kampe.