Goal Station bliver en integreret del af træningen hos Fortuna Hjørring

0
1568

Selvtræningssystemet Goal Station, som den tidligere Fortuna-træner Brian Sørensen har udviklet, kan fremover bruges af alle i Fortuna

Goal Station, der er udviklet af den tidligere Fortuna-cheftræner Brian Sørensen, bliver nu en integreret del af træningen i Fortuna Hjørring.

“Systemet er kendt af spillerne i Fortuna. De har i stor udstrækning selv været med til at udvikle det sammen med Brian Sørensen. I den seneste tid har der været en del mangler ved Goal Station, men nu har selskabet bag dette selvtræningssystem sørget for, at alt er opdateret og i fineste stand,” fortæller Fortuna Hjørring i en pressemeddelese.

Det betyder, at Fortunas medlemmer, eleverne på Fortuna Academy, fodboldspillere på træningslejr og mange flere kan arbejde med det avancerede selvtræningsprogram, der er knyttet til Goal Station.

Peter Pedersen, KoldingQs cheftræner og uddannet i Goal Station-systemet, har de seneste dage været i Hjørring for at klare alle de tekniske installationer og få instrumenterne helt på plads.

“I de nærmeste dage skal vi gennemføre al planlægningen og finde ud af, hvorledes tiderne i Goal Station fordeles, så flest muligt får fornøjelse af systemet. Jeg er ikke i tvivl om, at vores Goal Station kan være med til at hæve spillernes kvalitet, og give ekstra fornøjelse med træningen,” siger assistenttræner Peter Enevoldsen, Fortuna Hjørring.