KIES træningslejr i Barcelona

0
1982

Som nogle måske ved er Københavns Idrætsefterskole elever taget på linjetur, det gælder for dansere, håndboldspillere og fodboldspillere. For fodboldlinjen går turen til Cambrils Sport Resort tæt på Barcelona. Vi er to fodboldpiger, Laura Stilund og Almine Gabe som til dagligt spiller i BSF og FC Nordsjælland og vi give jer et lille indblik i vores tur.

Af Almine Gabe og Laura Stilund – KIES

Vi ankom til ressortet lørdag aften, hvorefter vi vågnede søndag morgen og spiste morgenmad på hotellet. Derefter ventede første træningspas på de lækre kunstgræsbaner tæt ved resortet. Efter en fed træning i solskin og 20 grader gik turen til FC Barcelonas stadion, Camp Nou. Aftenen tilbragte vi i Barcelona, hvor der både blev badet, shoppet og spist spansk tapas.
I dag har vi haft to træningspas hvor vi har forberedt os til de spændende kampe i morgen, hvor vi piger møder det spanske fodboldhold Espanyol. Dette er en kamp vi glæder os til at spille, inden vi vender hjem mod Danmark.

Så blev det tirsdag og det var lige med kampdag. Dagen startede ud med morgenmad som blev efterfulgt af en træning hvor de sidste taktiske aftaler samt tekniske færdigheder blev gennemgået. Så var det ellers tilbage på vores ressort hvor vi fik fyldt depoterne op med frokost og ellers stod den på afslapning inden aftenens kamp. Kampen var mod Espanyols piger der ligger blandt de 5 bedste i hele Catalonien. Vi var alle spændte på kampen og klar til at gå ind og kæmpe for Kies. Kampen endte 3-1 til Espanyol men på trods af det havde vi en god kamp som vi alle kunne lære af.

Onsdag stod i kulturens tegn. Der blev spist morgenmad og ellers var der afgang til Barcelona by. Dagen blev brugt i Barcelonas gader, op og ned af Ramblaen. Der blev spist lækker frugt på det store frugtmarked, samt shoppet en del. Torsdag venter der en sidste træning på de flotte baner nær ressortet og få det sidste ud af det dejlige vejr samt solen, inden turen går hjem til Danmark på fredag.

Hilsen Almine og Laura