Kvalifikationsligaen blev fløjtet i gang med mål og point til B.93 og Næsby

0
1754
Næsby møder lørdag B.93 i en vigtig kamp for begge hold. Foto: Næsby.

Jagten på en plads i Danmarks bedste kvindeliga, 3F Ligaen, er sat i gang. Det førte i søndagens to opgør til flere mål og tre point på kontoen til Næsby og B.93.  

Af Camilla Bergholm

Der er forår i luften, hvilket søndag var lig med perfekt fodboldvejr til at fløjte Kvalifikationsligaen i gang. Det skete med to kampe, hvor AaB tog imod Næsby, og i det andet opgør mødte Vildbjerg hjemme B.93. I begge opgør var det gæsterne, der kunne rejse hjem med de tre point bagagen.

AaB – Næsby (1-2)
I søndagens første opgør bød første halvleg ikke på nogen mål. I anden halvleg derimod fik de fremmødte tilskuere tre af slagsen. Det var AaB, der efter 53 minutter startede med at få cifrene ændret på måltavlen til 1-0 på en scoring af Cornelia Kramer.

74 minutter inde i kampen udlignede Nanna Rosengreen. Der var derfor lagt op til en spændende afslutning på kampen i Aalborg. Kampen blev afgjort i sidste øjeblik, da Nanna Rosengreen igen scorede til kampens resultat 2-1 til Næsby. 

Vildbjerg – B.93 (1-4)
I Vildbjerg tog hjemmeholdet imod B.93, der var en del af 3F Ligaen inden vinterpausen. Det var også det tidligere 3F Liga-hold, der kom bedst fra start, da de efter ti minutter kom foran på et mål af Nikoline Andresen. Lige inden pausen fik Nina Skjøtt fra Vildbjerg dog udlignet til 1-1.

Det ville udeholdet dog ikke være med til, og Paola Nelleke van der Veen scorede tre minutter senere, hvilket gav B.93 føringen. Efter 54 minutter var Paola Nelleke van der Veen igen på mærkerne, da hun scorede til 3-1. Hun stoppede dog ikke her, og efter 72 minutter fuldendte hun sit hattrick til kampens resultat 4-1 til B.93.

Der var godt humør at spore hos boldpigerne fra Vorgod-Barde i søndagens opgør mellem Vildbjerg og B.93. Foto: Gene Christoffersen
Også maskotten Viggo var klar til kamp. Foto: Gene Christoffersen