U18 DM-overblik: Topholdene leverede målfest

0
1369

I denne weekend var der dømt “top vs bund” i U18 DM ligaen. Ligaens førende hold, Fortuna Hjørring, hev en storsejr hjem, Lyseng slog Aab og Team Odense Q vandt 5-1 på hjemmebane over Silkeborg IF Q. Læs mere om rundens resultater her.

Af Signe Holt Andersen

Grundet landskampe var der i denne weekend bare 3 kampe på programmet i U18 DM-ligaen. Runden bød blandt andet på en gigantisk målfest i Hjørring, hvor der blev scoret hele 13 mål – endda af samme hold.

Fortuna Hjørring – BSF (13-0)

Lørdag var der for alvor dømt “top vs bund”, da ligaens førende hold, Fortuna Hjørring, tog imod BSF, som indtager plads nummer 14. Kampen endte med at blive en gigantisk målfest og resulterede i en sejr på hele 13-0 til hjemmeholdet. Der var klasseforskel på de to mandskaber, og Fortuna Hjørring formåede endnu engang at holde modstanderen fra at score mål. Dermed er der forsat ingen hold, som har scoret mod Fortuna Hjørring i 2019.

Team OdenseQ – Silkeborg IF Q (5-1)

Også i kampen mellem Team Odense Q og Silkeborg IF Q var der dømt top vs bund – og topholdet svigtede heller ikke i denne kamp. Team OdenseQ vandt kampen med 5-1 og hænger fortsat på i den øverste del af tabellen. Team OdenseQ har nu 40 point og er derfor bare 2 point efter Fortuna Hjørring, som indtager ligaens førsteplads.

IF Lyseng – Aab (3-0)

IF Lyseng har på det seneste vist gode takter og fik søndag deres 3.sejr i træk, da de på hjemmebane besejrede Aab 3-0. Dermed haler Lyseng ind på FC Nordsjælland og Brøndby, som pt. indtager ligaens 4. og 5. plads. Aab må nøjes med en 8.plads.