Brøndby tager næsten alle pladser på årets hold

0
3746
Mille Gejl er en af ni spillere på Årets Hold, og hun er også trænernes bud på en af årets to profiler. Fortunas Frederikke Thøgersen, som ses bag Mille Gejl, er blandt reserverne til årets hold. Arkivfoto: Steen Trolle

FODBOLD FOR PIGER har fået trænerne fra 3F-ligaens slutspil og U19-landstræner Søren Randa-Boldt til at kåre årets hold og årets profil. Se holdet og reserverne her

Brøndby har netop vundet DM-guld og lørdag kan klubben sikre sig The Double, når de møder Fortuna Hjørring i Sydbank Pokalfinalen på Brøndby Stadion. 2018-2019 har med andre ord været Brøndbys sæson, og det kan i den grad også ses på det bud på ÅRETS HOLD 2019, som FODBOLD FOR PIGER i dag kan offentliggøre.

Vi har bedt trænerne fra de seks klubber i 3F-ligaens slutspil om at give deres bud på årets bedste start 11er, når de kan vælge blandt alle spillere i ligaen. Den samme opgave har vi stillet U19-landsholdets træner Søren Randa-Boldt, som er en af dem, der har set allerflest 3F-kampe med forskellige hold i den forgangne sæson. Derefter har vi lagt deres svar sammen, og de spillere, som flest har peget på til de enkelte positioner, er så kommet med i start-11eren. I de tilfælde, hvor der har været stemmelighed, har vi ladet Søren Randa-Boldts stemme tælle for to.

På den baggrund kommer ÅRETS HOLD 2019 til at se sådan ud:

Keeper: Lene Christiansen, Kolding Q

Højre back: Sara Thrige, Fortuna Hjørring

Venstre back: Sofie Svava, Brøndby

Centerforsvar: Rikke Sevecke og Kamilla Karlsen, begge Brøndby

Højre kant: Mille Gejl, Brøndby

Venstre kant: Nicoline Sørensen, Brøndby IF

Central midtbane: Julie Tavlo og Louise Winter, begge Brøndby

Angreb: Nanna Christiansen og Rikke Öling, begge Brøndby

Vi har også udpeget en bænk med reserver til årets hold. Den består af alle de spillere, som er blevet nævnt blandt trænernes bud:

BÆNKEN: Katrine Abel, Brøndby, Maja Bay Østergaard, FC Thy-Thisted, Emilie Henriksen, Brøndby, Janelle Cordia, Fortuna Hjørring, Frederikke Thøgersen, Fortuna Hjørring, Karen Holmgaard, Fortuna Hjørring, Emma Snerle, Fortuna Hjørring, Sif Rykær, KoldingQ, Amalie Thestrup, BSF, Sanni Franssi, Fortuna Hjørring, Rikke Dybdahl, FC Thy-Thisted, Rikke Marie Madsen, VSK Aarhus, Hannah Seabert, Fortuna Hjørring, Sara Holmgaard, Fortuna Hjørring, Tamires de Britto Gomes, Fortuna Hjørring, Sofie Obell, VSK Aarhus, Christina Ravn, VSK Aarhus, Benedikte Schrøder, KoldingQ, Jannie Thomsen, VSK Aarhus, Louise Eriksen, KoldingQ.     

To Brøndby-spillere deler titlen som årets profil

Vi har også bedt trænerne om at pege på årets profil. Her lander pilen også på en Brøndby-spiller, men ikke på den samme. To Brøndby-spillere har fået lige mange stemmer som årets profil: Nanna Christiansen og Mille Gejl.

Nanna Christiansen har haft endnu en forrygende sæson i Brøndbys angreb.

Nanna Christiansen er 3F-ligaens topscorer med 28 mål, og hun blev i sidste weekend kåret af Spillerforeningen som årets profil. Nanna Christiansen har i flere år været en af 3F-ligaens største profiler, og hun har i hver eneste sæson været at finde blandt de øverste navne på topscorelisten.

Mille Gejl har fået sit helt store gennembrud i årets 3F liga.

Mille Gejl har i denne sæson fået sit helt store gennembrud. Hun kom til Brøndby fra KoldingQ í sommeren 2018 og har i løbet af sæsonen fået landsholdsdebut og markeret sig som både målscore og oplægger.