Fortuna Hjørring: Vi glæder os enormt til pokalfinalen

0
1248
Sara Thrige i aktion mod FC Thy-ThistedQ. Foto: Jess Madsen

Fortuna-træner Carrie Kveton lover lidenskab og styrke i lørdagens pokalfinale mod Brøndby

Præcis en uge efter, at Fortuna Hjørring slog Brøndby i sæsonens sidste turneringskamp, står de to hold igen overfor hinanden, når der lørdag spilles pokalfinale på Brøndby Stadion. Og sejren i den sidste turneringskamp kan vise sig at blive en fordel for Fortuna, for holdet fik vist, at de sagtens kan matche de nykårede danmarksmestre fra Brøndby.

”Det er så vigtigt. Nu har vi magten, og så skal vi vise, at vi er lavet af mere end dem. De skal ikke have lov at rende med the double,” sagde Fortunas Hjørrings landsholdsspiller Sara Holmgaard til Nordjyske.dk efter 1-2-sejren.

Fortuna-træner Carrie Kveton forudser en tæt og fysisk kamp:

”Det bliver en følelsesladet kamp, fyldt med lidenskab og styrke. Begge hold er indstillet på at slutte på toppen,” siger hun til klubbens hjemmeside.

”Efter at have vundet 2-1 på deres hjemmebane i sidste weekend, er vores hold klar til kamp igen. Vi er i gang med de sidste forberedelser, og det bliver en kamp, hvor detaljerne gør forskellen. Spillerne og hele truppen er klar, og vi glæder os enormt til denne sidste kamp i sæsonen,” siger Carrie Kveton.

“Spillerne og hele truppen er klar, og vi glæder os enormt til denne sidste kamp i sæsonen”

Carrie Kveton, cheftræner, Fortuna Hjørring

Men det bliver svært, erkender Fortuna. Klubben skriver sådan her på sin hjemmeside:

”Der er ikke tvivl om, at Fortuna kommer på en enorm opgave i Brøndby – ikke mindst fordi københavnerne nu skal have hævnet seneste lørdags nederlag, Men Fortuna har også et mellemværende, der skal klares. Det var kedeligt at opleve, at mesterskabet 2019 havnede hos ærkerivalen. Brøndby vil uden tvivl får en enorm opbakning fra publikum, og så kan man blot håbe, at de mange vendelboer, der bor i hovedstaden, møder og giver Fortuna den nødvendige opbakning,” lyder det.

Pokalfinalen spiller lørdag kl. 17.00. Kampen kan ses på DR3.