Stine Larsen: Det kan blive en helt unik Brøndby-weekend

0
1897
Kamil Wilczek og Stine Larsen skal begge spille pokalfinale for Brøndby. Her er de fotograferet på Brøndby Stadion, hvor Stina Larsen & Co. skal forsvare pokalen lørdag kl. 17 mod Fortuna Hjørring. Foto: 3point.dk

Brøndby kan vinde to pokalfinaler indenfor de næste to dage – mændenes og kvindernes. ”Det ville være for sindsygt,” siger Brøndbys Stine Larsen

For Brøndbyfans kan de næste knap to døgn blive helt fantastiske. Både mændene og kvinderne spiller pokalfinale, og lørdag aften kan Brøndby derfor stå med hele to pokaler. Det vil, med Brøndby-spiller Stine Larsens ord, ”være for sindssygt”.

”Det kan blive en ret unik weekend. Virkelig en Brøndby-weekend, som kan blive en fest-weekend. Det håber vi på, at det bliver. Nu regner vi med og håber på, at herrerne ligesom starter den her festweekend fredag. Og så gør vi arbejdet færdig lørdag. Og så… jamen, det ville være rigtig specielt og stort. Det er ret vildt, at der er to pokalfinaler på to dage. Så hvis folk forhåbentligt kan tage i Parken fredag og fejre en Brøndbysejr, så kan de holde festen kørende lørdag. Så tager vi lige en aften mere. Det ville være for sindsygt,” siger Stine Larsen til 3point.dk, der dækker Brøndby tæt.

Brøndbys superligaherrer spiller pokalfinale fredag kl. 17 mod FC Midtjylland i Parken, og lørdag går det løs på Brøndby Stadion, hvor Brøndbys nykårede danmarksmestre møder Fortuna Hjørring i kvindernes pokalfinale.

”Hvis man kan lide at se fodbold, så er det den perfekte weekend. En ting er sikkert; vi vil gøre alt for at snuppe pokalen. Særligt når det nu er på hjemmebane. Derudover vil vi vise en god gang fodbold. Det skal være sjovt og det skal skinne igennem på banen og ud til publikum. Så forhåbentlig kan vi lokke med en god fodboldkamp, hvor 22 spillere er opsatte på at vise sig frem. Jeg er sikker på, at Fortuna tænker, at vi ikke skal have lov til at snuppe den her på hjemmebane. De vil helt sikkert komme med 120 i timen, men det er bare fedt, og det er vi forberedt på,” siger Stine Larsen til 3point.dk.

Kamil Wilczek imponeret over kvinderne

Hun håber at se mange Brøndbyfans på stadion lørdag, og en af dem, der måske dukker op, er Brøndbyherrernes topscorer Kamil Wilczek. Han siger i hvert fald sådan her til 3point.dk:

”Måske vil jeg tage til kvindernes pokalfinale. Jeg så deres kamp mod Juventus i Champions League, og jeg var imponeret over, hvordan de spillede. Det var en virkelig god kamp. Så måske kommer jeg også næste gang,” siger Wilczek til 3point.dk.