Junge forlænger med Juventus

0
995
Sofie Junge får to år mere i Juventus.

Sofie Junge har efter en succesrig halvsæson i Juventus forlænget med de italienske mestre. Hun var med til at vinde the double, og hun scorede et afgørende mål mod Fiorentina foran 39.000 fans.

Sofie Junges kontrakt med Juventus er blevet forlænget indtil sommeren 2021. Den tidligere Fortuna Hjørring spiller havde interesse fra andre klubber, men som hun udtalte til Fodbold for Piger for et par dage siden ”Juventus er mit førstevalg”.

Kontraktforlængelsen kommer ikke som nogen overraskelse for mange, da Junge har været en vigtig del af en succesfuld sæson i den Torino baserede storklub.

Foran 39.000 mennesker headede Junge bolden i mål og afgjorde en vigtig kamp i mod Fiorentina. Hun var også en nøglespiller da Juventus vandt både det italienske mesterskab og pokalturnering.

Tidligere på måneden udtalte Junge i et interview med Fodbold for Piger, at hun trives i Juventus hvor hun både selv udvikler sig, og kan se stort udviklingspotentiale for holdet som helhed.

Du kan se Junge og resten af det danske landshold i aktion på lørdag, når de spiller testkamp mod England. Kampen kan ses direkte på DR1 klokken 14:00.