Kom helt tæt på U17-landsholdet på FODBOLD FOR PIGERs Instagram

0
1573

U17-landsholdets Sofie Hornemann overtog søndag FODBOLD FOR PIGERs Instragramprofil. Kig med og kom helt tæt på landsholdet på en kampdag

Hvad sker der før, under og efter kamp, når U17-landsholdet spiller? Hvis du kunne tænke dig at komme helt på landsholdet på en kampdag, så skulle du tage og kigge med på vores Instagramprofil. Søndag overlod vi nemlig FODBOLD FOR PIGERs Instagram til U17-landsholdets Sofie Hornemann, og hele dagen lavede hun opslag fra landsholdet, som søndag spillede sin første kamp ved EM i Bulgarien.

Du kan f.eks. få et kig ind til det sidste taktikmøde på hotellet, se spillerne slappe af ved poolen i timerne op til kampen eller se når de ankommer til stadion og tjekker banen ud. Der er selvfølgelig også opslag under og efter kampen mod Spanien, der endte 0-0, takket være en super forsvarspræstation af de danske piger.

Følg med på vores insta i de kommende dage, hvor der kommer mere nyt fra landsholdslejren 🙂

Se nogle af billederne fra Sofies take over her: