Mastercard bliver ny hovedsponsor for Arsenal

0
891
Janni Arnth jubler efter sin scoring i en kamp mod West Ham. Foto: Arsenal

Kvindefodbold tager endnu et step op i England. Mastercard, en af verdens største sportssponsorer, kaster millioner ind i Arsenal Women

En af klodens største sponsorer af sportsbegivenheder, Mastercard, går nu ind i kvindefodbold. Mastercard er blevet ny hovedsponsor for de engelske mestre Arsenal Women, der har Janni Arnth og Katrine Veje på holdet.

Det nye sponsorat skal give Arsenal Women yderligere et løft. Ambitionen er at være blandt de absolutte topklubber i verden indenfor kvindefodbold.

”Vi er det mest succesrige kvindehold i England. Men vi vil ikke stoppe her. Med dette partnerskab med en global spiller som Mastercard, skal vi bygge videre på succesen. Vi skal promovere kvindefodbold globalt, så vi kan fortsætte med at tiltrække verdens største talenter og inspirere nye generationer af unge sportskvinder,” siger Arsenals administrerende direktør, Vinai Venkatesham.

Mastercard-aftalen er den seneste i en række af store investeringer i engelsk kvindefodbold. For nylig blev det offentliggjort, at storbanken Barclays bliver sponsor for Womens Super League de næste tre sæsoner, en aftale til i alt 10 millioner engelske pund, ca. 87 millioner kroner.

Mastercard er i forvejen sponsor for blandt andet UEFA Champions League og golfturneringen PGA World Tours.