Frederikke Thøgersen: Fiorentina var min førsteprioritet

0
2513
Frederikke Thøgerseni aktion i lørdagens pokalfinale, som blev hendes sidste for Fortuna Hjørring i denne omgang. Foto: Steen Trolle

Frederikke Thøgersen har fået en kontrakt på to år med italienske Fiorentina. “Jeg glæder mig helt vildt,” siger hun til DR-Sporten

”Jeg har været i den danske liga længe og været rigtig glad for Fortuna, men nu skal der nye omgivelser til, for at jeg kan udvikle mig endnu mere”.

Det siger Frederikke Thøgersen til DR Sporten, efter at det mandag blev offrentliggjort, at hun skifter til den italienske topklub Fiorentina, som blev nummer to i den italiensk liga i denne sæson.

”Den italienske liga er rigtig spændende, og der er flere store klubber på herrersiden, der satser og heriblandt Fiorentina. Vi har mødt hinanden et par gange i Champions League, så jeg føler, at vi kender hinanden. Det er en spændende klub med rigtig gode forhold, og så er der en fed kultur i hele byen, og kvindeholdet har deres egen fanklub,” siger hun til DR Sporten.

“Nu skal der nye omgivelser til, for at jeg kan udvikle mig endnu mere”

Frederikke Thøgersen
Frederikke Thøgersen (tv.) jubler over lørdagens pokalsejr med holdkammeraten Sara Holmgaard. Nu skal den danske landsholdsspiller jagte italienske titler. Foto: Steen Trolle

Den 23-årige landsholdsspiller, som kom til Fortuna fra Thisted FC i 2013, var lørdag med til at vinde pokalfinalen med Fortuna Hjørring. På det tidspunkt havde kontrakten med italienerne været på plads i et par uger.

”Jeg glæder mig helt vildt til at spille fodbold på fuldtid i en professionel klub. Det bliver fedt at kunne leve en hverdag med fuldt fokus på fodbolden,” siger Frederikke Thøgersen til DR-Sporten.

Frederikke Thøgersen har underskrevet en kontrakt på to år.