U18DM LICENS 19/20 TIL SIF Q

0
1253

Stor dag for Silkeborg IF Q fodbold, hvor klubben har modtaget U18DM licens til fortsat at kunne spille i den bedste U18 række.

Af Silkeborg IF Q

KLUBNYT

SIF Q har i denne sæson været “nye” i DBU’s U18DM-række. 
Klubben har i dag fået besked om, at de endnu en gang fået tildelt U18 – pigelicens fra DBU for sæsonen 2019/20, og hører dermed til blandt de bedste 13 klubber i Danmark på pigeungdomssiden.

Klubberne, der søger ungdomslicensen, vurderes ud fra forskellige parametre som bl.a. faciliteter, administrative og ledelsesmæssige krav, sportsligt setup og niveau. Og med baggrund i disse kategorier, har DBUs Kvindeelitegruppe vurderet, at SIF Q lever op til de krav, licenssystemet stiller til klubber med licens.

Der kan i alt tildeles 14 licenser, men i år har DBU valgt kun at tildele 13 klubber licens.

“Vi er meget stolte over, at vi igen modtager licensen. Vi har siden sommer arbejdet meget fokuseret på at skabe et rigtig godt talentudviklingsmiljø for pigerne, og har undervejs fået meget ros fra DBU og landstrænere for vores arbejde. Så det er fantastisk dejligt at se, at det har kunnet betale sig, og at det belønnes med tildelingen igen, så vi kan fortsætte vores arbejde med yderligere at forbedre os”, siger SIF Q’s formand Lene Sveistrup Bengtsson.

Med licenstildelingen kan SIF Q deltage i DBU’s landsdækkende U18-DM række samtidig med, at alle øvrige ungdomshold sikres deltagelse i turnering på det højeste niveau i DBU Jylland.

Mere information om DBU’s licenstildeling kan ses her

Her findes mere information omkring selve licenssystemet på pigeungdomssiden