Bliv en bedre målmand på KIES

0
2121
På billedet ses Vicktoria der til daglig står på BSF U18 DM.

På Københavns Idrætsefterskole tilbydes piger målmandstræning 2 gange om ugen. Vil du udvikle dig som målmand og menneske, så er KIES stedet for dig.

På Københavns Idrætsefterskole åbner vi nu op for, at ambitiøse målmænd kan søge for efterskoleåret 19/20 og 20/21. På KIES har vi ugentligt 4 morgentræninger som ledes af FC Nordsjællands kvindecheftræner Kasper Klarskov Nielsen. Vi er 2-3 på banen og 1-2 i styrkelokalet. Derudover har vi i løbet af året også træningspas hvor vi får inspiration udefra ift. mentaltræning, kost og andre oplæg der gør dig til en bedre fodboldspiller.

Én ting er dog sikkert, du vil blive tilbudt målmandstræning 2 gange om ugen, og det vil med garanti sætte skub i din udvikling.

På KIES spiller du i klub om aftenen, og dermed har du mulighed for fortsat at udvikle dig der, eller finde en ny klub i Københavnsområdet, hvor der er klubber på alle niveauer. Ønsker du at finde ny klub, så hjælper trænerne på KIES dig.

Vil du læse mere om skolen så klik ind på kies.dk eller læs specifikt om vores årlige tur til Barcelona, her på fodboldforpiger.

Er KIES måske stedet for dig, så skriv til cheftræner Kasper Klarskov på kk@kies.dk for en uforpligtende samtale og/eller rundvisning.