På denne smukke Skt. Hans dag dannede Rema 1000 Stadion i Assens rammen for pigestævnet, Rema 1000 Cup

Stævnet var opvarmning for næste weekends store Kerteminde Cup hvor AFC U9/10 pigerne stiller med 2 hold. Cuppen i dag fungerede som test for den nye 8-mands opstilling som skal spilles efter sommerferien, og for et af holdene kommende weekend. Set fra sidelinjen lykkedes denne opstilling ganske godt i dag. Dagens 3 andre pigehold hed Næsby BK – Nr.Lyndelse/Søby og MG&BK (Middelfart)
At spille på en større bane end tidligere stiller krav til pasningsspillet og boldsikkerheden, hvilket i dag også så ganske flot ud. Kan pigerne blive ved med at holde koncentrationen i kampene, og undgå mentale udfald ser det godt ud for holdet til Kerteminde Cuppen, hvor pigerne møder hold som alle spiller godt fodbold. Vigtigst af alt, er at spilleglæden er tilstede, og at pigerne synes det er hamrende sjovt at spille fodbold…Det så sådan ud i dag med 3 sejre i lige så mange kampe..!
Nu finpudser pigerne i kommende uge detaljerne af, og så må vi se hvad det kan blive til i Kerteminde 🙂 Men vi går da efter GULDET ik´???? Vi ses på sidelinjen !!
Tak til Torben Lorenzen Rema 1000 for juice og frugt til stævnet i dag.

Dagens resultater:
Assens FC – Nr.Lyndelse/Søby 5-2
Assens FC – Næsby BK 3-0
Assens FC – MG&BK 5-1
Søren Alexsandersen