BSF holder åben træning for piger i årgang 06 og 07 i uge 25 og 26.

0
1632
BSF U14-1 vinder af ungdomspokalen 2019
BSF U14-1 vinder af ungdomspokalen 2019

Så har du lyst til at prøve kræfter med fodbold på højt niveau og blive en del af et inspirerende og udviklende talentmiljø hos en af de mest traditionsrige klubber inden for pige/kvindefodbold, så er muligheden her.

BSF åbner nemlig for at alle interesserede spillere kan komme og prøve sig af i klubben. Er du fra årgang 2006 og 2007, så er der mulighed for at komme og være med i løbet af de kommende uger (25 og 26) – vi byder varmt velkommen og tager godt imod alle.

Stolte traditioner

BSF kvinde-pigeafdeling kunne sidste år kunne fejre 50 års jubilæum, så vi har god tradition for at satse på kvinde/pigefodbold.

Elitært træningsmiljø

Alle elitehold træner 3-4 gange om ugen og har derudover mulighed for styrketræning samt behandling hos klubbens behandlerteam (massør og fysioterapeut), her har kvindeliga og U18-1 holdene dog første prioritet i forhold til tider.

Elitepiger og uddannelse

Vi samarbejder med diverse uddannelses institutioner og kan derfor tilbyde morgentræning allerede fra 7 klasse og til og med endt gymnasial uddannelse og uddannelse er en naturlig del af udviklingssamtalerne som der holdes 2-3 af pr. år med den enkelte spiller.

Rejser/ture

Vores klub har fokus på at det sociale og fællesskab skal gå hånd i hånd med det sportslige også på tværs af årgange, hold og køn og hvor der er plads til både breddespilleren og elitespilleren,

holdene deltager derfor i turneringer og stævner i ind- og udland og vores U16 og U18 elitehold deltager hvert år i Dallas International Girls cup og eliteholdene deltager også i Vildbjerg Cup og Talentstævnet i Stensballe m.fl.

Optræning

I vores kvinde-pige afdeling fra U13 har optræning altid været en vigtig del af den enkelte spillers udvikling, optrænings aftaler sker i samarbejde mellem trænerne på de enkelte hold og spilleren, dog altid med spilleren i centrum og ud fra princippet 25-50-25 som beskrevet I DBU’s holdninger & handlinger.

Elitehold og trænere

Så har ovenstående givet dig blod på tanden og lyst til at prøve BSF af så kan du kontakte chef trænerne på de enkelte hold eller møde op på en af træningsdagene, de 2 hold skal spille i U13 Øst 1 og U13 Øst 1

U13 (Årgang 07):

Michael Fischer 24823341.

U14(Årgang 06):

Bo Hillmann på mobil 52407535.

Holdene træner mandag, tirsdag og torsdag fra 17:00-18:30

Følg pigefodbold i BSF
Følg også Pigefodbold i BSF på klubbens hjemmesideFacebookInstagram