U18 DM: Team OdenseQ taber dyrebare point

0
1636
Team OdenseQ fik ikke meget at juble over i dagens kamp mod Varde. Foto: Team OdenseQ

I dag er der blevet afviklet 5 kampe i U18 DM-ligaen. På programmet var der blandt andet et spændende opgør mellem ligaens nummer 1 og 2 – en kamp, som endte i en gigantisk målfest. Derudover, så tabte Team OdenseQ dyrebare point i medaljekampen, da de måtte se sig slået af Varde.

Af Signe Holt Andersen

Lørdagen har budt på 5 kampe i landets bedste fodboldrække for U18 piger. Kampene har budt på masser af mål, spænding og fight – man kan for alvor se og mærke, at sæsonen snart er ovre. Læs mere om dagens kampe her.

FC Nordsjælland – Aab (4-2)

FC Nordsjælland viste i dag gode takter, da de på hjemmebane slog Aab 4-2. Pigerne fra Farum dominerede kampen og var foran med 4-0. I løbet af kampens sidste 5 minutter reducerede Aab dog til 4-2, da Cecilie Fuglsang Thomsen blev dobbelt målscorer. FC Nordsjælland er pt. nummer 6 (dog med samme pointantal som Vildbjerg på 5.pladsen).

Team Viborg – B93 (1-1)

I Viborg delte holdene point, da B93 kom på besøg. Kampens målscorere blev Maria Slott (B93) og Mathilde Rasmussen (Team Viborg). Det uafgjorte resultat betyder, at Team Viborg fortsat er nummer 9, mens B93 indtager 8.pladsen.

Fortuna Hjørring – Kolding Q (5-5)

Fortuna Hjørring har allerede sikret sig mesterskabet, men alligevel var der spænding til det sidste, da nordjyderne i dag tog imod ligaens nummer 2, Kolding Q. Kampen endte 5-5, og hele 9 forskellige spillere kom på scoringstavlen. Resultatet betyder, at Kolding Q nu har 5 point ned til Brøndby, som pt. er på ligaens 3.plads.

Varde – Team OdenseQ (3-1)

I Varde led Team OdenseQ et tungt nederlag, da de måtte se sig slået 3-1. Dermed mistede fynboerne dyrebare point i medaljekampen og har nu 5 point op til Brøndby med bare en kamp tilbage – dermed er det altså afgjort, at Team OdenseQ ikke får medaljer om halsen i denne sæson.

BSF – Silkeborg IF Q (1-4)

Ligaens nummer 13 og 14 mødtes i dag, og her var det Silkeborg IF Q, som trak det længste strå. BSF har gennem hele sæsonen blot skaffet 2 point, og måtte igen i dag gå fra banen med et nederlag. BSF har nu bare en kamp tilbage (her møder de Vildbjerg), mens Silkeborg både mangler at møde Fortuna Hjørring og Team Viborg.

I morgen kan Brøndby hale ind på Kolding Q, hvis de kan slå IF Lyseng på udebane. Kampen spilles kl. 13 på Lyseng Idrætspark.