BSF U18 DM har fundet sæsonens prismodtagere.

0
1488

Den landsdækkende U18 DM Liga er slut. Til holdets afslutning blev der uddelt flere priser ledsaget af et par ord fra holdets cheftræner, Torben Frost Clausen.

ÅRETS BSF UNGDOMSSPILLER 2019
Klubbens højeste ungdomspris gives som regel til en spiller af ældste årgang på højeste niveau. Mange store navne har modtaget denne pris, blandt andet Agnete Nielsen, Kamilla Karlsen, Pernille Larsen og Julie Bank Weltz.

Sophia er indbegrebet af et rigtigt klubmenneske. Hun stiller altid op når klubben eller holdet har brug for det. Det er ligegyldig om det er som træner i en af samarbejdsklubberne, som dommer i en pige camp/turnering eller tager en tur til Thisted med 3F holdet for at sidde på bænken. Hun har en positiv indstilling, er utrolig træningsparat, hårdt arbejdende og god til at tage sig af de yngre spille. Hun har i sit virke som anfører været træners forlænget arm og har udfyldt opgaven til UG plus.  Vi ønsker Sophia alt held og lykke i fremtiden, og vi glæder os til at følge hende efter sommerferien hvor hun bliver senior spiller i BSF.

2 x årets spiller hos BSF U18 DM

Sabine har igennem hele sæsonen været en vigtig del af holdet. Både i sin rolle som vice anfører, hvor hun med sit overblik og evne til at kommunikere, har hjulpet sine holdkammerater. Hun har præsteret på et meget højt niveau, både til træning og til kamp, hvilket også har gjort at hun har fået chancen for at træne op med 3F holdet.

Lærke har været en sikker sidste skanse på holdet. Hun har med sin rolige boldomgang og sin gode spilforståelse været med at skabe ro i forsvaret. Hun er utrolig refleks stærk, god 1 vs 1 og har præsteret på et meget højt niveau igennem hele sæsonen. Det har resulteret i at hun ligeledes har fået chance for at træne op med 3F holdet samt siddet på bænken som reservekeeper i et par 3F Liga kampe. Hendes præstationer er også blevet anerkendt at hendes holdkammerater, der fuldt fortjent har valgt hende som årets spiller.

Årets udviklings spiller

Emilie har, på trods af at hun kun er 03’er, været en del af U18 DM truppen siden starten sidste sommer. Hun har vist store fremskidt i sin udvikling igennem hele sæson, men specielt de sidste måneder er det gået utrolig stærkt. Hun har etableret sig i start 11’eren og har fortsat sin opgående kurve. Emile har et fantastisk første touch, god teknik, skarpe vendinger og hun er derudover en god afslutter. Vi ser meget frem til at følge hendes positive udvikling i BSF.

Årets Bisse

Vi har i år indført prisen for Årets bisse. Prisen er ment lidt for sjov, da man normalt ikke giver en pris for at have fleste karantæne point. Det har været vigtigt for os at lære spillere at gå 100 % ind i duellerne og ikke være afventende men lidt aggressive. Det var meget svært i starten men vi kan konstatere at en del at pigerne har taget det til sig og at de nu giver alt hvad de har i duellerne, hvilket er positivt.

Top 3 prisen for årets bisse gik til:

  • 1 plads Mille Mejlby
  • 1 plads Sabine Sørensen
  • 3 plads Emilie Camilla Larsen