Fortuna kan sikre sig guldet mod Team Odense Q

0
1096

I morgen skal Fortuna Hjørring et smut til Odense, og her kan nordjyderne sikre sig guldet i U18 DM i den fjerdesidste spillerunde. Læs mere om den spændende kamp her.

Af Signe Holt Andersen

Fortuna Hjørring har spillet en fremragende sæson og kan i morgen sikre sig DM-guldet, når de på udebane møder Team Odense Q. Holdet har samlet hele 60 points sammen og ligger hermed syv points foran nummer to Kolding Q.

En sejr søndag i Marienlystcentret i Odense, hvor Fortuna tørner sammen med rækkens nr. fire Odense Q er ensbetydende med, at guldet er hjemme – endda allerede i den fjerdesidste spillerunde. Fortuna-holdet har ikke tabt en eneste kamp i løbet af sæsonen, og har kun mistet seks points i tre uafgjorte kampe. Der er tale om en positiv målscore på 78.

Sidst Fortuna Hjørring tørnede sammen med Odense Q, blev det til en sejr på 3-1 til nordjyderne. Siden har Fortunas form været opadgående, og senest er det blevet til sejre over blandt andet FC Nordsjælland, IF Lyseng og Brøndby. Team OdenseQ leverede derimod et skuffende resultat i deres seneste kamp, da de tabte 2-1 til Team Viborg.

Kampen søndag spilles fra kl. 13. Hvis Fortuna Hjørring skulle kikse i morgendagens kamp, så har de stadig 3 kampe tilbage, hvor der er mulighed for af sikre sig guldet.