Guld til Fortuna

0
2302

Fortuna Hjørring har i dag sikret sig guldmedaljer i U18 DM-ligaen. Holdet mødte på udebane Team OdenseQ, og her blev det til en 3-0 sejr. Dermed kan Fortuna fejre guldet med hele 3 kampe tilbage på programmet.

Af Signe Holt Andersen

Med hele 3 spillerunde tilbage har Fortuna Hjørring i dag sikret sig det danske mesterskab i U18 DM, da de på udebane slog Team OdenseQ.

Kampens første mål blev scoret af Rebekka Frederiksen, som sendte bolden i kassen efter 19 minutter. Fortuna Hjørrings Frida Sørensen blev dobbelt målscorer, da hun nettede efter henholdsvis 31 og 38 minutters spilletid.

Fortuna Hjørring har nu hele 10 point ned til ligaens nummer 2, Kolding Q, som dermed ikke kan nå at hente Fortuna. I sæsonens sidste 3 kampe møder Fortuna Hjørring henholdsvis Kolding Q, Silkeborg IF Q og B93.

I dag var der desuden yderligere 2 kampe på programmet. Brøndby vandt på hjemmebane 5-2 over Varde og bevarer dermed 3.pladsen. Vildbjerg tog hjemme imod AaB, og her blev det til en 5-0 sejr til hjemmeholdet.