KOM OG VÆR EN DEL AF PIGEFODBOLDEN I GREVE FODBOLD – fordi der er plads til alle

0
885

Greve Fodbold søger spillere til den kommende sæson. Både hos U14, U16, U18 og vores kvindesenior. U14 skal spille i øst 2, U16 i øst 2, U18 i række 1 og vores unge kvindeseniorhold er på vej til Sjællandsserien. 

Vi vil gerne være en elite klub som har plads til alle. Til dem der gerne vil spille fodbold på grund af det sociale aspekt, og dem der har personlige ambitioner og gerne vil videre udvikle sig som fodboldspiller. Vi har seriøse trænerteams, som er klar til at tage hånd om hver enkel spiller og sørger for den bedst mulige udvikling.

Så har du lyst til at være en del af en klub, hvor eliten går hånd i hånd med fællesskabet? 
Jamen så kom til prøvetræning i Greve Fodbold!
Vi inviterer til åben træning i uge 25+26, og efter sommerferien i uge 31+32.

Kontakt Pernille Hald Olsen, pigesportschef i Greve Fodbold, på nedenstående oplysninger.
E-mail: pernille@grevefodbold.dk
Mobil: 61630558

DEL GERNE!!!