Sanne Troelsgaard sender hilsen til spillere før U15-pokalfinale: Nyd hvert sekund

0
2734
KoldingQs U15-piger, som tirsdag aften spiller jysk pokalfinale.

Tirsdag mødes KoldingQ og FC Horsens i den jyske U15-pokalfinale i Kolding. Landsholdets assistenttræner Katrine S. Pedersen og landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard sender hilsner til spillerne før kampen

”Jeg håber spillerne vil nyde stemningen fra tilskuerne, holde styr på nerverne, kigge op, smile og nyde hvert eneste sekund af denne finale, for det er rigtigt stort og en flot præstation at nå hele vejen til finalen”.

Sådan lyder det i en hilsen i kampprogrammet forud for den jyske U15-pokalfinale, som spilles tirsdag aften i Kolding og står mellem KoldingQ og FC Horsens. Hilsenen kommer fra ingen ringere end Sanne Troelsgaard, landsholdsangriber og udlandsprofessionel, der minder spillerne om, at det er helt specielt at stå i en finale:

”At stå i en pokalfinale er helt specielt, det er ikke bare en almindelig kamp ligesom andre turneringskampe. Vejen til en pokalfinale er lang, og nu står man i finalen, hvor det gælder alt det man har kæmpet for, nemlig titlen som pokalvindere,” skriver Sanne Troelsgaard – og fortsætter:

Sanne Troelsgaard da hun spillede i KoldingQ samme med sin søster Lotte. Foto: KoldingQ

”I en pokalfinale taler man oftest ikke om nogle favoritter for alt kan ske i en pokalfinale. Man står skulder ved skulder med sine medspillere, man glæder sig, man kigger hinanden i øjnene, man er klar og man vil give alt man har og sammen skal man kæmpe sig til den sidste sejr”.

“Man står skulder ved skulder med sine medspillere, man glæder sig, man kigger hinanden i øjnene, man er klar og man vil give alt man har”

Sanne Troelsgaard om at spille pokalfinale

“Lad sommerfuglene rumsterer”

Også kvindelandsholdets assistenttræner Katrine S. Pedersen, der har rekorden med flest spillede landskampe fra sin egen fodboldkarriere, sender en hilsen i kampprogrammet. Hun skriver om de sommerfugle, som med garanti melder sig i maven hos pigerne op til kampen på tirsdag:

”Hvad gør du med sommerfuglene? Lad dem rumstere, piger. Prøv ikke at tænke dem væk. Nyd de er der. De sender dig måske på toilet en ekstra gang, men pyt. Når bolden ruller, når du har haft din første boldberøring, når du har taget den første sprint og den første duel, så flyver sommerfuglene, og du er fri. Nyd det!”.

Kampen spilles tirsdag kl. 19. FC Horsens har spillet sig i finalen med en 2-0 sejr i semifinalen over HEI/VSK Aarhus, mens KoldingQ kvalificerede sig via 7-2 på udebane over FC Thy Piger. På forhånd er KoldingQ udråbt som favorit, men KoldingQs anfører Maja Poulsen tager ikke noget for givet. I kampprogrammet siger hun følgende om sine forventninger til kampen:

”Jeg forventer en hård fysik kamp hvor begge mandskaber kæmper helt til sidste minut. Det plejer at være nogle spændende og tætte kampe mod Horsens. Jeg er helt sikker på at det bliver en kamp med fart og en masse intensitet. Kampen kan gå begge veje, men jeg tror 100% på mit eget hold og hvad vi kan præstere,” siger hun.

DBU Jylland Pokal U15-finalen
KoldingQ-FC Horsens
Tirsdag den 11. juni Kl. 19.00
Autocentralen Park (Kolding Stadion), 6000 Kolding