Sundby vil spille i Kvindeligaen

0
2078

Sundby har i denne sæson leveret fremragende resultater og har tilmed vundet 1.division.  FODBOLD FOR PIGER har taget en snak med holdets træner, Lasse Lund Larsen, som sætter ord på holdets succes og den kommende sæson.

Af Signe Holt Andersen

Sundby Boldklub har i denne sæson leveret fine resultater og vandt kvindernes 1.division. FODBOLD FOR PIGER har kigget nærmere på Sundbys sæson og taget en snak med holdets træner, Lasse Lund Larsen.

“Det har været en lang sæson, hvor vi har haft nogle rigtig gode kampe på et meget højt niveau. En af de helt store oplevelser i sæsonen var selvfølgelig vores finale-sejr sidste lørdag over ASA, hvor vi fik sluttet sæsonen helt perfekt af. Derudover, så vil jeg også fremhæve vores kamp mod Herlufsholm, hvor vi leverede et fantastisk comeback,” lyder det fra Lasse.

Stor tilfredshed med holdets indsats

I forrige weekend fik Sundby en flot afslutningpå sæsonen, da de vandt finalen mod ASA. Her blev det til en sejr på 3-1. Cheftræner, Lasse Lund Larsen, har derfor mange gode grunde til at være tilfreds med sit hold.

“Vi er pænt tilfredse med sæsonen – det var nemlig en fælles ambition for holdet at vinde 1.division. Pigerne har ydet en stor indsats her i forårssæsonen, og de ved at vi som trænere er meget tilfredse med deres indsats. Det er lykkedes for os at holde sammen på truppen, og vi har også fået noget tilgang,  som har gjort holdet stærkere og truppen bredere,” fortæller Lasse.

Næste mål: Kvindeligaen

Selvom trænerteamet er tilfredse med holdets indsats, så er der stadig ting, som skal forbedres. Når man spørger ind til klubbens næste mål, så er svaret klart. Målet er at spille i Kvindeligaen 2020.

“Vi skal blive mere farlige i feltet og ikke bruge så mange chancer på at score vores mål. Det vil vi arbejde en del med, og samtidigt er vi også på udkig efter spillere som kan score mål. Lige pr. er vi i dialog med et par stykker. Vores målsætning er meget simpel: Vi vil spille i Kvindeligaen i 2020,” afslutter Lasse.