U18 DM: Det spidser til i medaljekampen

0
1520
B93 skal i denne uge forsøge at fortsætte deres gode stime i den midterste del af rækken.

Fortuna Hjørring sikrede sig i weekenden guldmedaljerne i U18 DM-ligaen, men der er stadig tæt kamp om de øvrige medaljer. I denne uge spilles der nemlig en række spændende kampe, som du kan læse mere om her.

Af Signe Holt Andersen

Selvom det allerede er afgjort, at Fortuna Hjørring løber med guldet i år, så er der stadig masser af spænding i U18 DM-ligaen. I løbet af denne uge er der nemlig masser af kampe på programmet, og det begynder for alvor at spidse til i medaljekampen.

I kampen om sølv- og bronzemedaljer ligger Kolding Q, Team OdenseQ og Brøndby meget tæt. Kolding er en kamp efter de øvrige tophold, så de spiller to kampe i denne uge. Det samme gør B93, som pt. er inde i en god periode i den midterste del af rækken. Kampen mellem Kolding og B93 spilles onsdag kl.14.

Weekenden byder blandt andet på et spændende opgør mellem mestrene, Fortuna Hjørring, og medaljekandidaterne fra Kolding. Her skal det blive spændende at se, om Fortuna Hjørring kan fortsætte deres høje niveau, selvom de allerede er sikret guldet.

Ugens kampprogram ser således ud:

Onsdag den 5. juni 2019
Kl. 14:00 KoldingQ – B93

Lørdag den 8. juni 2019
Kl. 13:00 FC Nordsjælland – AaB
Kl. 13:30 Team Viborg – B93
Kl. 13:30 Fortuna Hjørring – KoldingQ
Kl. 15:00 BSF – Silkeborg IF Q
Kl. 15:00 Varde IF – Team Odense Q

Søndag den 9- juni 2019
Kl. 13:00 IF Lyseng – Brøndbyernes IF