3F-Ligaen skifter navn til Gjensidige Kvindeliga

0
2368
Fortuna Hjørring og Brøndby mødte hinanden i forårets pokalfinale. Søndag stødte de to hold sammen igen, og her tog Fortuna Hjørring sejren. Foto: Steen Trolle

Gjensidige Forsikring er ny hoved- og navnesponsor for den bedste kvindelige fodboldrække. Den nye tre-årige sponsoraftale præsenteres på et pressemøde tirsdag kl. 13

“Gjensidige Kvindeliga”. Det bliver den nye navn for landets bedste kvindefodboldrække. Forsikringsselskabet Gjensidige bliver nemlig ny navne- og hovedsponsor for ligaen, der i mange år har været kendt som 3F Ligaen.

Gjensidige har indgået en tre-årig aftale for et “historisk stort” beløb. Hvor meget, er ikke offentliggjort. Aftalen er et afgørende skridt i retning af at skabe en ny og meget stærkere kvindeliga, der kan udvikle klubberne og skabe bedre rammer for fans og tilskuere.

Mats C. Gottschalk, koncerndirektør for Gjensidige i Danmark, er begejstret over samarbejdet og ser gode muligheder for at skabe en rigtig stærk kvindeliga. Det siger han til dbu.dk:

”Vi er meget stolte over at blive officiel hoved- og navnesponsor for den danske kvindeliga, og vi ser nogle rigtig gode muligheder i samarbejdet. Vi glæder os over at kunne bidrage til udviklingen i dansk kvindefodbold og tror på, at sponsoratet gør det muligt for Gjensidige at blive eksponeret bredt i hele landet, hvor vi har kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere,” siger Mats C. Gottschalk.

“Vi glæder os over at kunne bidrage til udviklingen i dansk kvindefodbold og tror på, at sponsoratet gør det muligt for Gjensidige at blive eksponeret bredt i hele landet”

Mats C. Gottschalk, koncerndirektør for Gjensidige i Danmark

“Kæmpe gevinst for kvindefodbolden”

Også i DBU er der stor glæde over den treårige aftale, der er den største af sin slags nogensinde i den bedste kvindelige fodboldrække:

”Det er fantastisk, at vi har indgået en langvarig aftale med Gjensidige Forsikring. Deres investering i Kvindeligaen er en kæmpe gevinst for dansk kvindefodbold og giver fantastiske forudsætninger for at fortsætte den rivende udvikling, der startede ved EM i 2017 og virkelig tog fart ved sommerens VM-slutrunde,” siger Nicolai Kaas Nordstrøm, der er chef for Gjensidige Kvindeliga.

Den nye aftale med Gjensidige præsenteres tirsdag kl. 13 på et pressemøde i forsikringsselskabets hovedsæde i København. Her vil der også blive fortalt om en ny streaming-aftale for Gjensidige Kvindeliga, om Supermatch-konceptet og der vil være interview med flere spillerprofiler.

Pressemødet transmitteres live på FODBOLD FOR PIGERs facebookside.

Den første sæson i Gjensidige Kvindeliga har kick-off lørdag den 3. august klokken 13, hvor alle otte hold skal i aktion. Brøndby tager imod nyoprykkede FC Nordsjælland i den første Super-Match nogensinde.